Friday, 18 November 2011

Serius Cool - Kedai Hisap Ganja Paling Stylo di Utrecht (12 Gambar)


Smoking in style yo!

Menghisap Mary Jane di Malaysia ialah sebuah aktiviti illegal. Kalau smoke pun dalam rumah sendiri dengan member. Kalau umah member cool maka cool la smoking joint korang. Kalau rumah macam haram maka macam haramlah vibe smoking joint korang. Di Utrecht Belanda ada sebuah "kedai kopi" bernama Hi/Lo. Ianya smoking joint paling cool pernah aku tengok. Boleh hisap the Ganj dalam suasana stylish dan modern. Kedai ini terbahagi kepada 2 level. Level atas mempunyai tema "Syurga". Semuanya warna terang dan ceria. Bahagian bawah kedai mempunyai tema "Neraka" dimana pelanggan boleh hisap marijuana dalam suasana dark dan moody. What an awesome place. Kalaulah marijuana ini legal kat Malaysia akupun nak bukak satu smoking joint macam ni. Boleh chil gelak-gelak dan kemudian layan munchies in a very upclass business establishment. Legalise weed now!






Laporan asal Scenologist

42 comments:

  1. maka byk la setan² berada di situ huhhu.... dunia²...

    ReplyDelete
  2. mangkuk tandas yg berbentuk bibir main peranan.. heh!

    ReplyDelete
  3. shieet...nice place for "mari mewarna" activity...

    ReplyDelete
  4. @are din
    Apa kene mengena ngan setan pulak?? nampak sgt otak KBSM ko nih..ganja tu herb la bodoh...arak lagi teruk datangkan masalah dekat negara maju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @are din

      apa la kau bodoh...apa salah daun pokok ganja tu berbandingkan dgn arak. kau yg setan sebenarnye.. vangang!

      Delete
  5. world with weed..is a happy world

    tapi kat sini tak boleh merokok

    ReplyDelete
  6. @sharif ali..jgn ckp org bodoh la bodoh.kau tu lagi bodoh.bukak buku baca baru bley nk ckp org bodoh.bodoh!gi lancap smpai mati.

    ReplyDelete
  7. mungahahah lancap smpi mati!!! pe yg mati?? elok stoned smpi tido menyengeh!

    ReplyDelete
  8. Macam kelab untuk penghisap ganja, lepas tu ramai2 buat seks bebas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. isap ganja buat lu chill, bkn horny.. effect ganja bkn mcm alkohol@dadah sintetik.. klu xde ilmu jgn cakap.. jgn cepat menghukum.. gua dah 20 thn isap ganja, xpnah plak buat seks bebas.. ade career, x pegi ragut org.. So what the hell are u thinking?

      Delete
  9. obe1 kau pegi masuk neraka la fakap! aku benci kau gila! gemok1 buncit! blagak! sial!!

    ReplyDelete
  10. GANJA TU BUSUK MACAM PUKIMAK KAU XBASUH SEBULAN. BODOH LA SIAL SAPA ISAP GANJA NI. BAIK LU PI ISAP TETEK MAK LU BALIK LA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. isap tetek mak lu boleh? lu bahasa pon x elok nak skolah kan org ke?

      Delete
  11. obe poser duh..
    isap ganja,pastu cakap2 kat orang y kau ni macho/ganas sbb isap ganja..

    orang poser je y bising2 bgtau kat org ni.come on dude,matang la ckit

    ReplyDelete
  12. obe ni memang bodo kau tau! menyampah aku! skema acah2 cool je! fak u gemok! bodoh! busuk! babi! aku benci kau!

    ReplyDelete
  13. butoh la..Smoking in style konon. baru sedapur dua dah overdose. hahah loser as poser

    ReplyDelete
  14. ganja haram = berdosa, bende2 haram ni syaitan suka la

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik, lu dengar lagu sampai khayal pun haram gak. bercinta meleleh pun haram gak. apa perfect sgt ke kita tu?

      Delete
  15. obe!! walaupun diorang ni maki ko, sebenarnya diorang ni minat kat ko hahahaa.. lau x minat x mungkin diorang datang sini maki hamun..

    ReplyDelete
  16. Obe kipas susah mati18 November 2011 at 22:37

    Anon2 yg butthurt gian nak maki Obe yeaah

    ReplyDelete
  17. LEGALIZE WEED !!

    ReplyDelete
  18. Benda macam ni boleh dapat Serius Cool ea? Waaaa, Serius Bodoh kau ni obe.. Kah kah kah..

    ReplyDelete
  19. obe dari tulisan ko sah la yang ko ni pernah smoke weed,your parent or your family yang terbaca ni tak kisah ke? aku tak suka ganja ni buat aku nak rasa bunuh diri..apa barang ganja kalo kena tangkap naya tau silap2 boleh kena buang U atau kerja pastu jadi kes polis, baik korang minum arak je lagi baik,lagi selamat..bukan dari segi kesihatan la tapi kawalan korang terhadap effects of the substance/kick dan perlaksanaan undang2 dia tu di malaysia terhadap korang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila ko nih... otak mcm katak bwh tempurung!

      Delete
    2. patut la nickname lu Mr. Porn.. xde name lain ke der.. cam cacat je..

      Delete
    3. otak katak pun lg bagus dari mr porn nie..

      Delete
  20. chronics for life!! yeah!

    ReplyDelete
  21. Ramai giler dlm ni butthurt.

    Don't know if serious or...

    ReplyDelete
  22. banyak gile orng butthurt dalam ni.... lancap lah puki lah.. padahal mende yang kat atas tu x sabit pon.. haha kelakar tol ak tengok korng ni hahahahahahahahahahahah hahahaha

    ReplyDelete
  23. port menganja ni mmg cun, gua tak tipu lah. tapi yg ckp ganja busuk la, ganja teruk la ape la, cuba try sedut sikit tgk neneng tak neneng.. pegi tak pegi.. belum cuba belum tahu, tak kenal maka tak cinta. kalau nk compare mabuk & ganja memang jauh tersasar la bro, nampak sangat lu tak penah stoned.. minum tak boleh nk berfikir, weed boleh berfikir sbb setiap stoner akan paranoid. minum wasted & weed takkan wasted kalau dh pandai control. tapi senang cerita masing masing dosa. weed for fun bro, peace!

    ReplyDelete
  24. fak obe! bodoh! bangang1 bahlul! nakrom! poser! gemok!

    ReplyDelete
  25. ini adalah cobaan obe utk mengsesatkn anak muda zaman sekarang...dengan menunjukkn tempat2 maksiat dan melalaikan seperti ini secara tidak langsung dia dapat menerapkn ajaran puak zionis kedalam minda pemuda pemudi zaman sekarang yg terlalu taksub dengan dunia IT dan mengikut apa yg di siarkn secara bulat2!

    ReplyDelete
  26. korang nih bingai laa. korang maki2 obe kt sini ko ingat die baca ke? die jadik makin kaya ade laa.

    ReplyDelete
  27. hey haters, suka ati memasing la nk smoke weed ke x. yg korang bising nape? yg minum arak, yg buat seks bebas, yg mencuri, menipu, yg kurang ajar ngan makbapak n bangsa tu bleh la korang kecoh sekampung.. kalo x tau pasal weed dediam jek. pi google. pi rasa sdri.. ni duk mengutuk org yg duk dediam smoke weed, bukan org tu kacau ko pun.. weyy, bsepah la org malaysia smoke weed!

    ReplyDelete
  28. sharing your blog on MalaysiaMedicalMarijuana @ FB..

    ReplyDelete
  29. sapa2 yang condemn ganja mmg bangang la...sorry to say. sbb pokok ganja ni byk benefit. diorang yg condemn ni nampak sgt tak alert. nowadays org dah pakai ganja utk cure cancer. dan latest news dia boleh ubatkan insomnia. ada faham??!! tolong la buka minda. bukan hanya nak stone utk medical dah sekarang...adoiii...kesian. tolong la buat research sebelum memaki hamun.

    ReplyDelete
  30. Orang malaysia sumbat otak bro..!haha tak nak halalkan ntuk joint or bong pun tak pe atleast gunakan ganja sbgai perubatan sbb mmg dah terbukti ganja mampu memulihkan pelbagai jnis pnyakit dari yg kecik2 penyakit smpailah penyakit kanser semua dpt dirawat dgn 1 ubat...GANJA....pokok haram yg byk manfaat haa..

    ReplyDelete
  31. osem.,kan bgs kalo legal je herba ni,otak tenang,hati gembira,kanser pun dpt dicegah,isap rokok pun dpt dikurangkn..sayang mentaliti org rmai sume dah ditunjukkn negatif je psl herba ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails