Tuesday, 15 November 2011

Serius Cool - Fenomena Awan Yang Menyenggama Minda


Ini bukan Special Effect

Apa yang akan anda lihat bukan petanda dajjal turun dari langit, iblis memotong awan atau kiamat makin hampir dan yahudi mason akan menguasai bimasakti. Ini fenomena yang dikatakan pihak saintis disebabkan oleh proses menyahcaj awan di atmosfera. Penyahcajan secara segera antara awam berdekatan menyebabkan molekul ais yang ada didalam awam align themselves causing lights to be reflected in weird ways. Cool science! In b4 "ini semua kerja yahudi mencuba teknologi senjata terkini yang dapat kapirkan umat secara pukal".



Laporan asal NASA

72 comments:

  1. "secara PUKAL" Gelak guling2 baca ni...

    ReplyDelete
  2. aku percaya ini angkara lagu awan nano hafiz. pasrtikel air kat awan bertukar ke saiz nano.

    ReplyDelete
  3. ini suma propaganda illuminati!!

    ReplyDelete
  4. ini semua kerja yahudi mencuba teknologi senjata terkini yang dapat kapirkan umat secara pukal <----me LIke

    ReplyDelete
  5. ni semua kerja yahudi mencuba teknologi senjata terkini yang dapat kapirkan umat secara pukal

    ReplyDelete
  6. ha ha ha... obe saja jer.. pull the trigger....

    ReplyDelete
  7. Begitu la awan nano nano nano nano nano nano~~~~

    ReplyDelete
  8. yahudi guna teknologi nano utk takot2 kn umat manusia..

    ReplyDelete
  9. pukal?
    keh keh keh~
    #me gusta face

    ReplyDelete
  10. Kita adalah sasaran terakhir Iluminati. Antara jalan terakhir utk memusnahkan bangsa Melayu Islam harapan terakhir ialah memusnahkan kita dgn awan nano. Tolong beri perhatian serius. Tolong jangan main-main.

    ReplyDelete
  11. ader jugak org bodo nk comment serious pasal yahudi...

    ReplyDelete
  12. obe kalu post sambil tak kutuk islam mmg tak sah.. kesian

    ReplyDelete
  13. anon kalo comment tak kutuk obe mmg tak sah, kesian..

    ReplyDelete
  14. video ini length dia 0:43s.sekiranya 43 dibahagi dengan 43 ditambah dengan 665 = 666. ianya nombor dajjal. video ini mesej jelas iluminati. sebarkan sekiranya anda sayang agama anda.

    ReplyDelete
  15. illuminati? mason? yahudi? lololol... ini sebab ZEUS marah la.. hahahahaa

    ReplyDelete
  16. *YANG PENTING OBE BABI NI DAH BERENTI MENGAMPU, BODEK, JILAT PUNGGUNG, TOLONG IKLAN KERETA SIAL, HODOH, TAK DER KUALITI!

    *CAKAP JER LEBEH!

    ReplyDelete
  17. What kind of sorcery is this!


    Aliens..

    ReplyDelete
  18. ini semua propaganda free mansong..tnyata suara kanak2 yg ketawa itu jikalau direversed kan bunyi dia maka tdgr suara dajjal mnyanyi awan nano.obe adalah agen illumniati..ohh kita tertipu selama ini

    ReplyDelete
  19. adoi..

    anonymous yg kasihan!

    apa kata kalau nak comment even benda x elok ckp secara beradab dan guna profile sendiri.

    poor you!!

    ReplyDelete
  20. kaum melayu adalah kaum yang terpilih untuk menyampaikan ajaran freemason. semuanya termaktub dalam kitab al-masonic and its application towards malays. harap kawan2 dapat sebarkan

    ReplyDelete
  21. kalau nk tau obe ni ahli tertinggi freemason yg cuba membawa pengikut di ke jln freemasonry.
    bkn yahudi tetapi illuminati...

    ReplyDelete
  22. senggama minda oleh kerana fenomena sains sahaja? seharusnya senggama minda bukan kerana fenomena sains tapi kerana KEBESARAN ALLAH. open your eyes you shallow headed person.....

    ReplyDelete
  23. sometimes we see things and say.."Owh, it's a science".

    sometimes we would say "Owh, it's a sign".

    no one to blame.

    ReplyDelete
  24. ini mmg x lain x bukan tanda2 nk turun dajal..

    ReplyDelete
  25. hahahahahaah...serius lawak dowhh "ini semua kerja yahudi mencuba teknologi senjata terkini yang dapat kapirkan umat secara pukal"....serius lol

    ReplyDelete
  26. hahahahahahaha..serius tak leh benti ketawa baca ayat ko obe....

    ReplyDelete
  27. masayallah indahnya awan senjata ciptaan yahudi knight templar .. terpegun aku,,marilah kita beramai-ramai sembah awan ni , gagal berbuat demikian anda akan dipanah petir..

    ReplyDelete
  28. Secara PUKAL!?? hahahahahaaaa

    ReplyDelete
  29. Ni tentu punya kerja Zionis ni... Hahaha...

    ReplyDelete
  30. aku mencintainya dgn sepenuh jiwa dan ragaku..tetapi malangnya dia telah menduakan cintaku yang suci ini...ini membuatkan aku tidak percayakan cinta..tetapi aku masih mengingati saat2 gembira bersamanya..aku bagaikan ingin kembali ke waktu itu...tetapi perkara itu akan membuatkan aku lebih sedih...kini aku kesepian...

    ReplyDelete
  31. si gemuk babi ni ingat ngan pure2 typo tulis AWAM tu kelakar ke? serius bodo gile.... wah dah jumpe tag line, SERIUS BODOH GILE MCM OBE NGAN PELACURNYE

    ReplyDelete
  32. ini glitch namanya. harap diorang repair glitch ini dalam next patch.

    ReplyDelete
  33. bongok pnyer haters n butthurters....go kbmall n jump n die.....blagak alim konon....haram j tol...

    ReplyDelete
  34. obegelabahyahudi?

    ReplyDelete
  35. INI SEMUA PROPAGANDA ISLAM UNTUK MELEMAHKAN ORANG YAHUDI!!!!

    ReplyDelete
  36. tu semua kuasa Allah..sesetengah benda boleh explain dgn sains.sesetengah benda xboleh..so bila tngk benda ajaib cmtu jgn gelabah. islam ajar cakap apa kawan2? say subhanallah. Allahuakbar!

    ReplyDelete
  37. kelantan babi..cakap bahase beruk..time takde duit mintak kat orang negeri lain..pastu tak reti nak bayar..macam sial

    ReplyDelete
  38. ape la bodo nk kaitkan illuminati la yahudi la pe smua. cam bangang!!!

    ReplyDelete
  39. Albert Einstein15 November 2011 10:08

    THEY ALWAYS TRY TO FIND THE REASONS WHERE THEY DON'T HAVE THE REASONS . THAT IS WHAT WE CALLED FREE THINKER

    BTW,

    THIS IS COMPUTER GRAPHIC INTEGRATED.U'LL HAVE BEEN TROLL BY SLOW PIG!!

    ReplyDelete
  40. video ini length dia 0:43s.sekiranya 43 dibahagi dengan 43 ditambah dengan 665 = 666. ianya nombor dajjal. video ini mesej jelas iluminati. <-- FTW~!

    ReplyDelete
  41. Ingat lah kawan-kawan, inilah awan yang akan cuba menguasai umat manusia, dalamnya tersimpan satu kapal angkasa buatan yahudi. awan ini bergerak dari satu daerah ke daerah dan cuba menghasut umat manusia ke jalan yang yang kufur, sesiapa yang termakan hasutannya akan berada di dalam kapal angkasa dan menjadi hamba kepada dajjal.

    ReplyDelete
  42. kapirkan umat secara pukal---> aku sokong mmg lawak kakakakaka
    aku hairan la nak kutuk pun tak gentlemen.. guna anon hahahahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  43. There's war in heaven -Zeus

    ReplyDelete
  44. brader bukit bintang...kau bodoh

    ni mesti budak yang bajet urban suke lepak depan pavilion...pegi bunuh diri kat jalan p ramlee lah lagi mulia kehidupan kau...

    otak lembab, lurus macam kote aku...kalau aku cakap kote kau freemason pun kau nak ambik serius...bebal macam babel..

    ReplyDelete
  45. Ini adalah slah 1 projek USA yg sinonim dgn segi tiga bermuda

    ReplyDelete
  46. anon 11:16

    bajet cute la ko ckp cmtu. ptuihhhh!!
    agak kote ko lurus. kote ko ade otak?? atau otak ko letak kat kote??

    ReplyDelete
  47. wow....son goku tengah training awan guling..

    ReplyDelete
  48. Semua tulisan ko obe mesti ada tulis yahudi...approved by Kippah wearers? ;)

    ReplyDelete
  49. mcphisto, aku baru nk ckp cmtuh. hahahahahahaha

    ReplyDelete
  50. anon00:41
    "video ini length dia 0:43s.sekiranya 43 dibahagi dengan 43 ditambah dengan 665 = 666. ianya nombor dajjal. video ini mesej jelas iluminati. sebarkan sekiranya anda sayang agama anda."

    kiranya kalau length video ni 0.50s, calculation dia cmni la: 50 bahagi 50
    tambah 665 laa and =666..
    hahaa. macam2 laa. ada je menda nk kaitkan ngan illuminati n yahudi.b uduh

    ReplyDelete
  51. ini suma agenda obe untuk menyesatkan geng2 keybod warior no life secara pukal

    ReplyDelete
  52. obe bodoh!! kude itam yahudi!! obe gemok kapir!! hahaahahah!!!.. korg sume tertipu,yg anon2 kat atas tu sume OBE!! ehh?? aku pun Obe gak.. hahaha!! obe lahanat!!! korg nk tau.. aku saje je letak ayat2 cmtu.. korg mesti buthurt pnye,so.. secara otomatiknye.. traficc aku tggi!! hahahaa!! obe badigol yahudi!!! haha!

    ReplyDelete
  53. orang kelantan memang beruk pun. cakap macam keling parya.hahahahaha
    obe free mansong bangsat babi!

    ReplyDelete
  54. kat sini ramai lagi yang tak boleh proses sarcasm

    ReplyDelete
  55. obe gemuk macam rosmah!hahaha

    ReplyDelete
  56. senjata baru Komen & Konker:Awas Mason 4

    ReplyDelete
  57. ini agenda baru diorang yerr...

    ReplyDelete
  58. Ni HAARP le pukal sekelian alam... http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

    ReplyDelete
  59. ko ni xhbis2la obepig nk maen2kan isu agam.sudah2la tu.ko ni islam ke ape?kalo ko xpuas hati kat org laen pn xpyh la nk kutuk2 islam..mmg obepig la ko ni..gemok mcm rosmah!!!

    ReplyDelete
  60. masih ramai yg kurang paham konsep disini....kehidupan obe adalah kehidupan freemasonry dan aku sokong tindakan obe. utk mencapai darjat tertinggi illuminati seperti karl max.

    ReplyDelete
  61. komen korg semua buat aku gelak guling2. weh, g buat forum apekejadahnye pasal freemason. feel free to debate there. yg korg butthurt sgt pesal? aduii org zaman skunk

    ReplyDelete
  62. agree to JustSayin...

    they dont understand the term SARCASM that obe trying to teach em here.. but instead they blame him for making fun of religion..
    sigh.. please dont say that our new generation is that stupid..

    btw. got the nicest captcha - PIKAT

    ReplyDelete
  63. Cesss ini sume teknik photosop obe je. aku sikit pun tak caye. mentang2 le dia pandai dia nak bodoh2 kan kita dgn photosop gampang tu hahah. obe fail.

    ReplyDelete
  64. Dr. Who is somewhere around

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails