Tuesday, 14 May 2013

Serius VS - Pelakon Dan Watak Bersejarah Yang Dilakonkan Mereka (11 Gambar)


Biopic

Adakah persaamaan diantara pelakon dan watak selebriti/tokoh bersejarah yang mereka lakonkan? Ada yang sebijik dan ada yang tak ada rupa langsung macam Leonardo DiCaprio. Di Malaysia pulak Rusdi Ramli tak ada rupa langsung dengan Tun Razak dalam Tanda Putera.The best so far masih Danzel sebagai Malcolm X dan Ben Kingsley sebagai Ghandi




Laporan asal MyModernMet

47 comments:

  1. sapa tulis first bodo sial

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda sedap bodoh, spa x suka!

      Delete
    2. Woi.. mcmne nk komen?

      Delete
    3. ko yang tulis first bangang super!

      Delete
    4. amik bisjut

      Delete
    5. Anon mmg sume bodoh

      Delete
    6. Komen gambar niy bukan first2 BODOH namanya

      Delete
    7. diaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm laaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  2. Kepala bapak kau

    ReplyDelete
  3. FIRST SIAK!!

    ReplyDelete
  4. john lennon-2nd last

    ReplyDelete
  5. Musly Ramli Vs P.Ramlee, sama apa! (90%).

    ReplyDelete
  6. abang nara vs man belon sama siak.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka hati mak ayah dia la.....ko sibuk apahal!!

      Delete
    2. Zed zaidi = ibrahim ali

      Delete
  7. eh biar lah..... fuck anon

    ReplyDelete
  8. NAK MAMPOS

    ReplyDelete
  9. Obe same dengan ibrahim ali...plis tunaikan permintaan ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. pala hotak kau... permintaan org lain spe nk tunaikan??

      Delete
    2. ye ke? boleh la Obe menyamar sbg presiden perkasa...

      Delete
    3. Obe tu spe??

      Delete
    4. kahkahkah.. budak baru kt blog ni ke hape? xkn OBE pon xtaw

      Delete
    5. obe tu nenek kau kn org lame... org baru mmg xtwu..

      Delete
    6. obe tue serupho babi...

      Delete
    7. wakakak...aku rase mcm ade anon kene troll kt situ yer...waakkakaka

      Delete
    8. Dengan ini saya aktivis-aktivis Obe ingin memberi amaran supaya jangan mengutuk obe. dengan ini Anon-Anon dinasihatkan menjaga peranagai semasa mengkomen.sekian, terima kasih.

      Delete
    9. buto kau jaga perangai..obe da la asyik typo jek..bangang..tak reti ngeja

      Delete
    10. ehem, ni awat ni dok gaduh2 ni weii, tengoq gambaq sengap2 dah la, ni nak habaq mai, nak hingaq boleh pi kangaqqqq~ amacam? ok tara tu?

      Delete
  10. Movie apa yg pasai John Lennon tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nowhere Boy maybe

      Delete
  11. Mana Bruno Ganz yang berlakon jadi Hitler tu??? Bodoh punya Admin! Petik sumber pun failed!

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka kau pon mcm hitler kalo ko pkai misai kontot...xpyah nk emo sgt la..

      Delete
    2. Terima kasih,hitler idola ku... Sieg heil!!!!

      Delete
  12. nak bisJUT?

    ReplyDelete
  13. Pelakon iras Anwar Ibrahim mana?

    ReplyDelete
  14. anwar butt

    ReplyDelete
  15. amir raja lawak = ambiga

    ReplyDelete
  16. sape nak belakon jd rosmah utk rosmah the movie?

    ReplyDelete
  17. ini sebab aku tak percaya video anwar ibrahim..bende boleh buat

    ReplyDelete
  18. paling serupa pelakon yg melakonkan watak anuwar berahim dlm filem china doll ngn stopa Ali dlm papa bear thong XXXXXXXL.. sape ek nama plakon tuh.. aku lupe

    ReplyDelete
  19. bodoh semua...

    ReplyDelete
  20. http://eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    selling good replica watches!

    ReplyDelete
  21. woi aku cari gambaq rusdi ramli ngan watak tun razak dia mana weii?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails