Tuesday, 14 May 2013

Serius Kreatif - Watak Fantasi Rekaan Hong Yu Chen (12 Gambar)


Fantastik!

Hong Yu Chen ialah seorang illustrator digital yang berasal dari Taiwan. Di bawah ialah beberapa kaya watak fantasi rekaan beliau. Awesome




Laporan asal HogYuChen

14 comments:

  1. Replies
    1. aku first

      Delete
    2. very unoriginal dan messy design, i am not impressed..obe fat ni dah habis bahan ke nak cilok letak dalam blog?takat karya apek ni orang putih lagi terer,buang masa jah

      Delete
    3. eh ko tu mcm bgus sgt..dtg cni pn baca blog org..nk dikomen lg..puihh

      Delete
    4. ye laa..unoriginal laa..cuba ko lukis doraemon aku tengok..grenti mcm jahanam mcm muka ko jgak..pukimak..pui..

      Delete
  2. Perennialists believe that the focus of education should be the ideas that have lasted over centuries. They believe the ideas are as relevant and meaningful today as when they were written. They recommend that students learn from reading and analyzing the works by history's finest thinkers and writers. Essentialists believe that when students study these works and ideas, they will appreciate learning

    ReplyDelete
  3. mak aii...1st time la aku tgok org komen kt BS ni tulis jawi.... ni bhs arab ni, kalo jawi ak bole baca...

    ReplyDelete
  4. Raja Anon Utara14 May 2013 14:38

    hidup cina...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 44444444444444444444444444444444444444

      Delete
  5. Saksikan bagaimana peristiwa 'BlackOut' dirancang, video ini dirakam oleh.....

    >>>>>>> MediaRakyat.com <<<<<<<

    ReplyDelete
  6. 谷歌翻译纳塘萨帕NI她笨 good job BS!

    ReplyDelete
  7. http://eternaltimewatchescollection.blogspot.com

    selling good replica watches!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails