Monday, 13 May 2013

Serius - Origami Menentang Dakyah Kristian? #SeemsLegit


LMAO

Tahukah anda origami rekaan Jepun boleh digunakan bagi menentang dakyah Kristianisasi yang dibawa oleh Pakatan Rakyat! #Sibarkan #s. Thanks @HeadSink

IN B4 "some people will never get this sarcasm"


40 comments:

  1. Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    2. In B4 On B5 Under B6 Into B7

      Delete
  2. lancau la lu obe, blog lu da bosan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm xde akal je obe ni. bila ckp psl PR je konon cam sarcasm. asal x tulis psl najib dgn altantuya pastu tulis sarcasm gak. takut ke obe?

      kdg2 post ko melambangkn tahap mentality ko yg sebenar. sorry r bro. Just don't quite agree with ur statement.

      Delete
    2. macai PR butthurt

      Delete
    3. MACAI = Mempercayai Apapun Cakap Anwar Ibrahim...

      Delete
    4. http://blogyangsiot.blogspot.com/
      jom terjah blog ni

      Delete
    5. allah hu akbar.

      Delete
    6. Mesti
      Akur
      Cakap
      Anwar
      Ibrahim

      Delete
    7. ni la korang mentaliti yang th pape..sikit2 macai..tak boleh fikir lain dari tu ke??bodoh..bila malaysia nak maju kalau mentaliti korang mcm ni

      Delete
  3. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

    Freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
  4. U know what funny, the word HELL can be transform to islamic word allah.. equal... ahahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. good joke. just not good enough. try harder next time.

      Delete
  5. bodoh giler la...jgn cb kait kan ngn PR la...xde kena mengena...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai PR

      Delete
    2. PR kakakakakaka inikalilah ke longkang

      Delete
  6. bn@bangla nation sape pecaya mmg minda kelas obe sbb mase pru ke 11 pon bn da ade pengundi hantu tp diorang sume muke iras2 melayu cam burma muslim kat langkawi, melayu selatan thai kat tapah ni klu bangla siap pakai baju bn tu mmg ibarat obe sontot bapok smpai mati pastu obe amek die pnye ic sumbat dlam lubang kunyit bapok tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa isu bangla diungkit? kenapa tak isu pengundi cina yang melambung banyaknya tidak diungkit dalam PRU13 ni? betul2 warga malaysia ke atau warga China yang masuk guna pas lawatan sosial yang menjadi pengundi DAP hari tu? Kenapa taknak siasat simata sepet? kenapa mesti bangla? why why? apakah si bangla ni hanya layak untuk dihina, si mata sepet harus dijulang? alamak, racist la pulak sebab menyentuh pasal di mata sepet!

      Delete
    2. kamu macai PR.

      Delete
    3. kah kah kah kah pengundi hantu bangla...sendiri upah, sendiri tangkap, sendiri percaya...bodoh punye macai PR...sedap betul kena kencing ngan abang nuar

      Delete
    4. adik ni terlalu klise la dik.sandiri upah sandiri tangkap ayoyo.

      Delete
    5. macai BN butthurt

      Delete
  7. betul. aku heran tul bile melayu kutuk melayu sbb racist kt cina. sape komunis dulu? cina kan? mane dtg ideologi komunis? china kan? knp jepun benci sgt cina? knp mat saleh benci sgt cina? sbb diorg mmg kiasu! hati busuk bermuka2! Allahuakbar! aku ttp dgn PAS yg dulu. bergabung dgn DAP mmg sesuatu yg meluatkan aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku like komen anon 16:47 1000000 x...tp aku tak heran cina undi dap, yg paling aku heran melayu undi dap...woiii dap komunis tu dulu yng bunuh tok nenek korang tau tak melayu tak tau sejarah...ooppps racist kah aku...gi mam

      Delete
    2. lu sejarah dengan geografi mesti fail...

      Delete
    3. haha..komunism asal cina?? haha.. banyak tgok movie bdk2 nih.. haha..

      Delete
    4. komunis tu gabungan cina dngan melayu...komunis bunuh japan dngan melayu tali barut japan je...melayu cina dulu bersatu nk merdeka..macai umno bersatu harap najib najis bg br1m...babi macai umno g ajar rosmah sikat rambut dulu..hari2 keluar tv tayang rambut kembang 1 malaysia..najis lah...jngan jd najis tegar sngat..najib abis kan duit rakyat juta2 macai umno dapat lah 500.. curi lembu.beli kapal selam xboleh selam..bunuh org pakai c4. engine kapal terbang hilang.. macai umno bodoh terpisah tidak...

      Delete
  8. Waktu sekolah rendah dulu ada org buat benda ni.. tp yg die eja HELL tu orang tu bentukkan jadi nama Allah tulisan jawi.. so..

    ReplyDelete
  9. Woi macai BN, benda ni dah basi la, kat sekolah dulu da ada budak2 budak main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti
      Akur
      Cakap
      Anwar
      Ibrahim

      Delete
  10. this blog is visited by people from all races/religious
    please respect other religious
    I'm a Christian but i respect Islam & I have lot of Islam friends who respect my religious
    Don't be such racist
    Sorry if i said anything offended you
    Thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Org atas ni cakap melayu pun tak pandai nak suruh org respek dia. Boleh jalanlah...

      Delete
    2. eh.. orang cakap pasal cina la.. bukan pasal kristian.. wadehel!

      Delete
  11. macai BN berleluasa kt sini termasuk empunya blog...semua bodoh... kah kah kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah anon di atas ni macai PR yg telah kecundang lalu menukar DP FB nye ke black out sebagai tande protes dan sentiase memakai baju hitam atas khendak bang non juburi al kalahilagikaliini??
      IN B4,Fuck You!!!!!!

      Delete
  12. care!!blog bodoh bn n macai2nya yg sgt bodoh...............

    ReplyDelete
  13. tukang komen pon bodoh! umno tu kera, pkr tu beruk.. kome2 ni pencacai kera dan beruk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails