Friday, 10 May 2013

Serius LOL - Review Aplikasi Game Terbaik Dalam Sejarah GooglePlay


Hahahahah!

Orang utagha buat review kalu memang hebat baq ang!




Laporan asal Twitter @Safwee999

31 comments:

  1. Replies
    1. Jika kau dapat memahami hati seorang perindu
      Baru kau tahu derita hatiku
      Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
      Baru kau ingat derita diriku
      Segala yang berlaku bukan kemahuanku
      Apa gunanya bahgia
      Jikalau bahagia bersamamu hanyalah untuk sementara waktu
      Aku pilih derita merinduimu

      Delete
    2. stupid anon

      Delete
    3. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
  2. first la babi

    ReplyDelete
  3. KEPALA BAPAK KAU!!

    ReplyDelete
  4. hahahahahahahahhahahahaha...org utaraa sempoi bak hang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bak hang burit mak ang~

      Delete
  5. ganah boh...bermain games sambil menghirup aroma kentut

    ReplyDelete
  6. biasa2 je la

    ReplyDelete
  7. Woii, lepaih hang tak payah beli cabai, hang petik kat juboqla.

    ReplyDelete
  8. bodoh punya bahasa...

    ReplyDelete
  9. lepas ni pakat ddk dlm bilik ayaq lama2 sampai org luaq ketuk pintu pun buat x reti.......apa susah kalau cili dah kering, pi cebuk pakai ayaq punkoq basah la balik....

    ReplyDelete
  10. Macam biasa ja ayat ni. Tak pelek mana pun. Hangpa tu yang lorat. Tu belum dengaq orang siam cakap utara lagi.depa campoq2 cakap kedah, lepaih tu cakap siam balik,peh tu kedah balik. Macam orang key el speking la. Kejap2 cakap key el,lepaih tu dok so so so. Benda di berlaku banyak kat selatan thai. Macam kat satun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko merepek ape giler?

      Delete
    2. nenek ko pengkid

      Delete
    3. Abi Darda’ ra berkata, bahwa Rasulullah saw telah bersabda: “Apabila seseorang melaknati sesuatu, maka laknat itu akan naik ke langit kemudian seluruh pintu-pintu langit dikunci. Lalu laknat itu mengambil posisi ke kanan dan ke kiri. Bila tidak ada tempat kosong, maka laknat itu akan kembali kepada orang yang dilaknati bila dia pantas untuk mendapatkan laknat Tetapi kalau orang yang dilaknati tidak pantas mendapat­kan laknat, maka laknat itu akan kembali kepada orang yang mengucapkan laknat tersebut.” (HR. Abu Dawud).

      Delete
    4. Sahabat Ibnu Mas’ud ra berkata, bahwa Rasulullah saw telah bersabda: “Mencaci maki seorang muslim adalah perbuatan fasik, sedang membunuh seorang muslim adalah tindak kekufuran.” (HR. Bukhari dan MusUm).

      Delete
    5. “Wahai orang-orang yang beriman, janganlah suatu kaum menghina kaum yang lain, sebab mungkin sekali mereka yang dihina itu lebih baik dari yang menghina. Dan jangan pula kaum perempuan menghina perempuan yang lain, barangkali mereka yang dihina itu lebih baik dari mereka yang menghina.” (al-Hujurat: 11)

      Delete
    6. Bodoh style apa sial ko ni.

      Delete
  11. Saya suka pergi Danok....yum yum

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nak apa lagi lahanat dekat Danok tu...

      Delete
  12. macam knal safwan zakwan...membe ak beng...haha

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. nak..cicah milo tabur..weeweewee

      Delete
  14. Lepas ni aku nak komen kat google plus bahasa jawa plak....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails