Monday, 13 May 2013

Serius LOL - Contoh Undi Rosak Ketika PRU13


Make up Your Mind!

Lain kali pikir dulu sebelum pangkah! Cuba lagi 5  tahun dari sekarang.


Laporan asal Twitter AbuBurnQadir

32 comments:

  1. Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    2. ady.ahmad13 May 2013 09:47

      Cerita Cinta Ntah Pape..
      Azhar termenung, camne gadis idaman kalbunya boleh pergi begitu saja, tiba-tiba dia teringat satu nama yang ada berkaitan dengan gadis tersebut.. wai

      "Wai, kau sihat?"
      "Eh, Duda.. Kau tiba chat ngan aku siap panggil aku Wai lak tu, tebiat ke apa? Haha"

      "Hahahaha,, aku tiba-tiba suka kat member kau la, haha"
      "La, sapa? Kau ni,, main suka-suka jek kan"

      "Bai,"
      Jawapan memang pendek,tapi susah nak dikeluarkan, terasa nak berlinang air mata Azhar bila teringat kat nama tersebut.

      "La, mana kau kenal dia? kau ni Duda.."
      "Ntah lupa la, tapi pedih kot dia buat camtu, aku kawan ngan dia elok-elok boleh pulak dia tinggalkan aku camtu jek, baru nak berputik kot bunga-bunga cinta tu.. Hahaha"

      "La,kenapa pulak dia boleh tinggalkan kau pulak?"
      "Ada satu petang tu, dia mesej aku, cakap ex dia kol dia, tetiba cakap dia sayang ex dia balik.. seminggu lepas tu aku mesej tak berbalas-balas.. Rindu kot kat dia"

      "Hahaha,, muka pailang macam kau hati ada bunga jugak ke? Takpela Duda, ada jodoh tu nanti adalah"
      "K thanks la Wai, aku tak kisah sangat dah, aku pon sekarang tengah gila kumpul duit untuk masa depan nanti.."


      Azhar puas hati walaupun tak puas hati dengan penerangan Wai, kontot sangat penerangan dia..

      Suatu tengah hari yang nyaman, waktu cuti semester tu jela keje Azhar, malam-malam merambu sampai ke Subuh, petang baru tau nak bangun..

      "Hai mak, morning.."
      "2.30 petang, mak ingat dah nak bacakan kau Yasin kot.. Nasib kau dah bangun, tu takde keje lain asal bangun tido jek pekena rokok sebatang pastu mengadap pesbuk kau tu, semalam kau pegi mana?"

      "Jap, harvest air bateri Tetris jap ye mak. Azhar pi melepak tengok bola la..YES mak YES" - jerit Azhar tiba-tiba. Disampuk hantu raya kesiangan agaknya.
      "Kau nak mak mandikan ngan air parit ke apa? tiba-tiba terjerit macam kena sampuk saka?"

      "Takde pape mak, dah lambat ni nak mandi.."
      "Eh anak aku ni tebiat ke apa? Nak sepak dah tua pulak,siap menyanyi pulak tu time mandi.."

      Azhar suka sekejap, tiba-tiba bila teringat mesej dari gadis idamannya.. Dia tak pasti ayat sebagai harapan untuk Azhar tetap setia dari jauh atau sekadar penyedap jiwa Azhar yang sudah pun pulih dari segala cerita-cerita luka cintanya..

      Semoga Allah bukak pintu hati saya satu hari nanti..

      Saat cerita ni ditulis, Azhar bertanya kat aku pulak,,

      "Di, camne dok? Sampai sekarang no response siak"
      "Cinta kat ALLAH lagi syok kot.. Hahahaha"

      "Padu tu Di, tolong payungkan satu lagu untuk gadis tu yek?"

      Delete
    3. Daeg Abu Bakar, mitak no hp?

      Delete
    4. babila anon atas ni buat aku bace cite bodoh die...mane ending woihh!

      Delete
    5. Kita Tolak












































































































































      Delete
  2. Replies
    1. Nak bisbis tak sebagai hadiah?

      Delete
  3. obe ni macai bn... sbb tu dia berani post ni... obe boleh jd geng najib...banglasia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

      Freemalaysiakini2.com

      Delete
    2. dari ko penjilat tegar ketiak anwar.. pencalek bontot cina dap yg bangsat..buduh.

      Delete
    3. dari ko penjilat tegar ketiak jibby.. pencalek bontot cina mca yg.......

      Delete
    4. korang yg comment macai bn kt sini pun ckp mcm bangla... haish dasar banglasia btoi la.... klu nk tau blog ini 2nd choice org2 barisan najib selain dari utusan mlysia dan tv3 utk mendapat info dan menyebarkan info....dasarr macai... bn.. barang naik...

      Delete
    5. [KLIK LIKE UNTUK MENYOKONG PENYEBARAN ILMU, KERANA DARI ILMU LAHIRLAH KEFAHAMAN, MAKA DENGAN ITU, MANUSIA TIDAK AKAN LARI DARI PERJUANGAN] - [ALLAH Adalah Sebaik-baik Perancang. Insya ALLAH, Ada Jalannya]







      ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,, ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็,,,,ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็

      Delete
  4. At least she/he was polite enuf to say sorry.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry sup bunjut

      Delete
    2. i am sorry..emak masak kari..adik naik lori...jom naik basikal i carry?

      Delete
  5. OH DAMN. minah ni perosak undi. last2 terus rosak terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mane tau minah? Jeng jeng jeng...

      Delete
    2. zira ooii, kalo bkn minah spe lg, mak nyah?

      Delete
    3. ntah Zira bodo la..kalo laki manenye nak kata sorry..tulis babi adala..

      Delete
  6. Replies
    1. good comment

      Delete
    2. bad comment

      Delete
    3. rare comment

      Delete
    4. stupid comment

      Delete
    5. no comment

      Delete
  7. obe babi butuh anak haram.....sapa comment kt bawah dia org yg slalu isap kote obe....

    ReplyDelete
  8. Ini mesti cina..
    Cina mau apa lagi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails