Wednesday, 27 June 2012

Serius Hot - Kay Murray : Awek Astro Euro 2012 (14 Gambar)


Siapakah gadis ini?

Beliau secara tiba-tiba beliau muncul di kaca TV, LCD, LEDTV , Laptop, Ipad dan skrin mamak kita semenjak mulanya Euro. Siapakah awek berambut coklat dan berdada bidang ini? Kenapa beliau muncul tanpa diajak? Ladies and gents memperkenalkan Kay Murray (32), seorang personaliti TV yang berasal dari Middlesborough United Kingdom. Sebelum muncul di rancangan Astro Euro beliau bekerja sebagai penyampai berita dan wartawan untuk Madrid TV. Beliau bekerja untuk juara La Liga 2011/2012 ini sejak 2006. Walaupun berasal dari England, Kay petah berbahasa Sepanyol dan ini memudahkan kerja beliau menemuramah pemain Real. Tahukah anda di Madrid TV beliau berambut perang. Untuk Astro Euro beliau mewarnakan rambut menjadi coklat. Kenapa? Aku pun tak tahu mungkin untuk kelihatan lebih serius. Pencapaian terbaik beliau ialah menjadi hos kepada majlis FIFA World Player of The Year Award bersama lagenda Holland Ruud Gullit. Personally aku rasa dia ok tapi aku lebih prefer Jay Menon. Mungkin Jay memerlukan co host wanita kerana jika anda tak tahu lagi Jay baru sahaja berkahwin dengan Stephan Cieplik 2 Jun yang lalu. Jangan kacau orang baru kahwin.

Jika anda mahu mendekatkan diri dengan Kay Murray sila
follow twitter beliau di @KateLMurray . Sila enjoice. Dengan ketiadaan England kami yakin malam ni Kay akan menyokong Sepanyol. Me? Aku England dah takde malas nak sokong mana-mana.







Laporan asal Twitter KateLMurray

20 comments:

  1. kalo xnmpk cleavage..tentu obe tak google minah salleh ni..

    ReplyDelete
  2. fap fap fap fap fap fap ah shit man... btw GO PORTUGAL!!! Spain dah boleh balik rumah start dari esok...

    blog oh awek hot kay murray bogel

    ReplyDelete
  3. gambat kt kedai makan tu,, apsal mcm kat kedai mamak jek?

    ReplyDelete
  4. Kalau Ines Sainz agak-agak Astro nak cuba ke?

    ReplyDelete
  5. cantik betul
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ala..tunggu 10 tahun akan datang......

    ohsenyum.com....isss funny..a lot video...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha aku suke komen positif ni

      pui

      Delete
  7. minah Stats HQ ni kan? aku tepikir mende same minah ni tibe@ muncul...fapable siot.

    ReplyDelete
  8. pernah keluar kat bola@mamak astro supersport 811

    ReplyDelete
  9. tetek beliau amat besar..
    demn. kalau aku jadi abbas saad.. mesti tergugat keimanan aku..

    ReplyDelete
  10. takde modal ke obe..ptuihh kat muka hang

    ReplyDelete
  11. MALAYSIA ANJING!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails