Wednesday, 20 June 2012

Serius LOL - Teknik Tidur Yang Hebat Dari China (20 Gambar)


Kalau dah mengantuk bro!


Tidur ialah nikmat yang diberikan tuhan tetapi kerap kita take for granted. Semasa belum kahwin dahulu aku selalunya tidur lambat dan bangun pagi. Sejak dah kahwin tidur awal kerana.....

Oh...... Anyway kalau dah ngantuk kita tak peduli dengan persekitaran. Dimana badan boleh dilabuhkan disitulah kita akan terlelap. Di China teknik tidur bila dah mengantuk mereka sangat Kung Fu!








Laporan asal SankakuComplex

 

21 comments:

  1. gambo last paling mantap bro..silap2 arwah

    ReplyDelete
  2. kantoi obe layan san*aku*om*lex

    kantoi aku pun layan benda same

    ReplyDelete
  3. sebab tu cina lebih superior dari kaum lain...

    blog oh ketuanan cina

    ReplyDelete
  4. biar betul...tidur macam #1 tu, pusing sikit je jatuh, lalu mati.

    ReplyDelete
  5. teknik tidur ni patut dibukukan
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. mamat gamba last paling winrar!

    ReplyDelete
  7. Tempat potong daging Ba** pun bleh tido ka?

    ReplyDelete
  8. gambar no 2 betul2 kungfu

    ReplyDelete
  9. love the last pic! mmg otailah

    ReplyDelete
  10. betapa kte kt meysia ni perlu bersyukur dgn keselesaan yg ada,wpun katil kecek...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  11. waoooooohhhhhhhh....hebat ye..nie name ye tido mati nie...huhuuuu...lena diulit mmpi...

    ReplyDelete
  12. nak mampos ke tido at tengah landasan haha

    ReplyDelete
  13. Tidur itu adalah satu nikmat. Jom tido......Zzzzzzzzzz...

    ReplyDelete
  14. perrggh teknik #9 dan #10 tu bahaya. silap2 mimpi basah kantoi bodoh je. meleleh leleh lol!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails