Tuesday, 26 June 2012

Serius - Kami Pasti Anda Sebenarnya Kenal Pelakon Ini (5 Gambar)


Can u RECALL her face?

Lycia Naff (49) ialah seorang pelakon yang namanya tidak berapa popular. Tetapi dikalangan peminat filem Sci-Fi beliau pernah memegang watak yang paling ikonik dalam mustahil untuk dilupakan. Cuba anda lihat muka beliau. Kenal atau tidak? Oh I'm sorry..... dalam filem yang ikonik tersebut penonton lebih ingat bahagain lain tubuh beliau yang sangat unik dan tidak pernah dilihat oleh manusia sebelum ini. Siapakah LyciaNaff dan kenapakah watak sci-fi lakonan beliau diingati sehingga hari ini?



Yes Lyacia Naff ialah pelakon yang melakonkan watak Mary pelacur makhluk asing berbuah dada tiga di dalam filem klasik Total Recall lakonan Ahnold Swhazjsjskdhsdadger. Walaupun anda tak tahu nama watak , sebenar atau mengingati muka Lycia.. kamu berani bertaruh anda pasti ingat babak alien berbuah dada tiga dari filem ini!






24 comments:

  1. Replies
    1. do it for your family, and so I can be in the sequel - Whoa, the ninja girl with one boob

      Delete
    2. i dont get ur joke hey u there..ur pun is rubbish.. dont attempt to speak english if u r a not one.. or u just might end up sounding like a malay pounding up a lamp post!

      Delete
    3. dan anda mempunyai perasaan dendam yang masih tidak terbalas terhadap mereka2 yang "membuli" anda disekolah dahulu...

      Delete
  2. 3 is always better than 2..

    ReplyDelete
  3. Kami = Obe
    Tak. Tak ingat.
    Dlm hal ini hanya Obe yg dipersalahkan, kerana menulis sedemikian.

    ReplyDelete
  4. Aku ingat. Thanks obe for reminding me. Thorbaekkkkk

    ReplyDelete
  5. buah dada palsu pun nak censored, takde telor punya orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan kecewa babunbengis.. tak best pun triple boobs mcm tu..

      Delete
  6. masuk malaysia kena censored tu pasal x kenal...

    ReplyDelete
  7. haha nampak sangat tak layan cerita lakonan arnold . funny kot scene ni

    ReplyDelete
  8. benda2 lucah makanan kau obe.

    ReplyDelete
  9. eh tak ingat langsung pun part nih, TV2 udah tapis bahagian nih...

    ReplyDelete
  10. haha ape da korg ni..ni dlm cite Total Recall la..
    ni haa link dia
    http://www.imdb.com/title/tt0100802/

    ReplyDelete
  11. Ahnold Swhazjsjskdhsdadger pun boleh obe. LOL

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails