Friday, 22 June 2012

Serius Cool - Pemegang Set Blu Ray Paling Awesome Dan Brutal (5 Gambar)


Bapak ah ganas!

Beberapa minggu yang lalu kami paparkan konsep pemegang set Blu-Ray edisi pesawat pengangkut SHIELD. Rekaan konsep itu awesome tapi malangnya tiada perancangan untuk menjadikannya realiti. Hari ini aku mahu paparkan set Blu Ray edisi khas The Walking Dead musim kedua yang genius, kreatif dan pada masa yang sama brutal. Sesuai dengan siri TV yang terkenal dengan kekejaman ke atas Zombiesnya. Kalau mahu beli set edisi terhad ini dijual pada harga USD 70 se-KEPALA. Letak dekat ruang tamu mesti winrar!





Laporan asal HorrorNews

13 comments:

  1. beli disk bluray tu pun dah beratus. ni kalau siap set mcm ni mahu beribu! haha

    ReplyDelete
  2. nak disc tu je...tanak holder tu...ngeri... =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan la takut, nnti abang temankan

      Delete
  3. blu ray adalah teknologi yg lame ass...menonton movie blu ray mcm menonton telenovela Venezuela atau soap opera...hilang nilai epik dan cinematic mood yg awesome...menonton saving private ryan atau the lord of the rings dgn blu ray membuatkan aku rasa WTF???!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. maka hiduplah dengan tenang di zaman 240p

      Delete
  4. mengigau anak aku
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails