Sunday, 24 June 2012

Serius - Isteri Kepada Kick Ass (5 Gambar)


Homai!


Aaron Johnson (22) ialah pelakon yang anda mungkin kenali dari film Kick Ass dan Angus, Thongs and Perfect Snogging. Dalam masa beberapa minggu lagi filem terbaru beliau Anna Kerenina sebuah adaptasi nove Leo Tolstoy akan ditayangkan. Semalam kami diberitahu beliau bernikah dengan pasangan beliau Sam Taylor Wood (46). Mereka bertemu ketika Sam Taylor Wood menjadi pengarah filem Nowhere Boy lakonan Aaron. Waifu saya berkata Kick Ass agak hensem. Mari lihat sama ada isteri beliau juga cantik tahap kick atas atapun huduh seperti kicked in the ass.






25 comments:

  1. kena nasi kangkang ke hape ni??

    ReplyDelete
  2. loh dia blakon angus rupanya ... ok now i feel old

    ReplyDelete
  3. dalam angus hensem kemain

    ReplyDelete
  4. umur 22 biasanya still enjoy da max lagi. Main game, mengorat awek, etc.

    ReplyDelete
  5. Cinta itu memang buta. Yes. Memang betul-betul buta. :(

    ReplyDelete
  6. mulut mcm anak najib dan rosmah

    ReplyDelete
  7. nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  8. tak silap aku minah ni janda, anak dia lg tua dari mamat kick ass nih
    hebat gak mamat nih pegnenkan makcik ni masa dia umo 18 ke 19 tahun
    skang dh dua anak pergh

    ReplyDelete
  9. sadisnya...tak mampu berkata2

    ReplyDelete
  10. sebaya ella perempuan ni . kecantikan pun macam ella

    ReplyDelete
  11. WAH dia mmg sgt hensem ! love d last pic ! :p

    ReplyDelete
  12. 22 la umo plg best tuk men mw3 ke black ops 2 ke warfighter ke far cry non-stop... anyway wow dgn dota sucks a lots!

    ReplyDelete
  13. DOTA FUCKER DETECTED ,..,..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails