Wednesday, 20 June 2012

Serius WTF - Pakcik Pedo Butthurt Dari Rembau


DEFU................

Holy crap...... pedo dari rembau buat laporan polis? Pada awalnya memulakan hubungam sebagai ATOK dan CUCU. Pastu nak nikah? Bila kena cicir dia buat laporan polis. Dam son..... PEDOPAKCIK SEBENAR! Kalau kat luar negara dah kena sumbat pakcik ni dalam jel pasal trying to have sexual relationship with a minor. On a side note budak zaman skang 16 tahun dah pandai main sugar grandpa...... baguslah! #LULZ

Thanks @Syvzwvn for this senggama minda story

Laporan asal HarianMetro



52 comments:

  1. NI namanya orang tua tak sedor diri ... rumah kata pergi kubur kata mari ada hati nak berbini budak kecik..vongok!!!

    ReplyDelete
  2. Fair to call him a phedo? never judge a person bradah!

    ReplyDelete
  3. tuk.. baik bela anak kucing .. xbyk modal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak byk modal kau kate....ppuan murah la tak byk modal...kucing lg byk modal...paling2 rm1000 sebulan tau.

      Delete
  4. seriusla pakcik nih.. pedopedopedo

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jgn waniey kang pokcik tu pedopop ko kang..ko lak kuar muka kat paper

      Delete
  5. hahahaha pakcik kene tipu dgn tipah...tipah tak guna,tipah setan......pakcik tertipu nokkkkk!

    ReplyDelete
  6. pakcik,jgn putus asa,cuba dan cuba lg ya

    ReplyDelete
  7. Mintak Ustaz Azhar Idrus nasihat kat pokcik nie skit.

    ReplyDelete
  8. naharommm..kote dah kedut ada hati mau pucuk muda bergetah.

    ReplyDelete
  9. biar lah die...sok korg tua.pucuk muda gak korg cari

    ReplyDelete
  10. c'mon la pokcik. try harder. butuh pokcik!

    ReplyDelete
  11. Biarlah dia..zakar dier masih berfungsi...nak buat secara halal tu...hehehe

    ReplyDelete
  12. Ma place...
    Murni sungguh niat pakcik ni..hadoyaiii

    ReplyDelete
  13. Pakcik Pedo: "Lps bt laporan polis ni mesti dia setuju kawin aku. Hik hik hik, 29 tahun berlalu akhirnya dpt juga rasa yg bergetah".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakcik Pedo: "Sungguh enak di makan begitu saja.. oh yeh..."

      Delete
  14. nafsu kau nyah... dah tua2 kerepot ada hati lagi nak kawin..

    ReplyDelete
  15. pacik pedo, bertabah lah...ramai lg yg menjanda..hikhikhik..mari hiburkan hati dgn tarian tor tor...

    ReplyDelete
  16. pokcik... saya kesian dgn pokcik ni... tak pasal2 pokcik kena kutuk kat sini...

    blog oh pokcik pedobear

    ReplyDelete
  17. Pakcik ni HOT... Mesti ramai budak yg intai nak pedajal semula dia ni..

    ReplyDelete
  18. x malu pulak lodge police report n show off 1 malaysia. Haiii la pacik bebudak punye kau nak.

    ReplyDelete
  19. I cannot fathom this. Would you like some prunes, atok woi??!!

    ReplyDelete
  20. faggot old man will not surrender hahaha

    ReplyDelete
  21. Malu oghang ghombau. tapi sapo kisah. den pon tak kisah hua hua

    ReplyDelete
  22. haha tak sedar ke budak tu nak duit je! ish3

    ReplyDelete
  23. ini pakcik menang motor power root nie... dah "power" mesti nak yg sempit...

    ReplyDelete
  24. dulu mase ak skolah penah gak ade sorang pakcik tua driver taxi offer nak jd daddy ak.tetiba je ckp "kalau awk x de duit,uncle bleh tolong..nak pgl daddy pun bole"..perghhhh kecut perut ak!huhuhu..terus x naik taxi pk cik tu daahhh...serammmm..adek2 skolaaa jgn la tertipu n menipu plak..bek lari je!hohoho

    ReplyDelete
  25. Adoiii ini bukan kesalahan jenayah nk report polis pakcik oiiii.Polis xkan tahan budak tu sumbat dlm penjara sebab curang.Atau nk polis paksa budak tu tunaikan janji kawin dgn pakcik?Buang masa polis je buat begitu.

    Konon rugi ribuan ringgit sebab budak tu jumpa la peguam saman.

    Benda bengong mcm tu pun nk buang masa report polis.Dan yg best Meleis je buat gitu.Cina dan India xkannya buat kerja bangang tu.Kalau awek curang je report polis xde la masa polis nk tangkap perogol,perompak,peragut lyn benda merepek mcm tu

    ReplyDelete
  26. babi pakcik muka cam haram nak kahwin ngan bdk 16 taun!!babi lu!!

    ReplyDelete
  27. alahhh budak pompuan tu pn pandai..dah dapat duit blah la ape lg..dpt pakcik tua kerepot x berbaloi-baloi

    ReplyDelete
  28. pakcik kena buat make over.. tukar spek, kaler rambut, shave misai, pakai kot & beli Patek Philippe.. confirm Neelofa pun nk jadi anak pakcik..

    ReplyDelete
  29. padan muke kene tipu. at the first place, mesti atok ni pun ade niat xbaik kat bdk tu, dah plan awal2 nak menggatal.

    ReplyDelete
  30. nak tau bende paling best? aq bese sewa bilik kt umah pakcik tu slama dua taun wktu skolah,kenal gile dgn pakcik ni...xtau lak die bercinta....

    ReplyDelete
  31. ish3 atuk...carilah yang sepadan
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. Ingat Nabi Muhammad dengan Aishah ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah! Komen ni yg aku tak tahan nak gelak..

      Delete
  33. Pakcik ni pedo dari segi undang-undang jer bukan fizikal. Secara anatominya, pedo diklasifikasikan sbg orang yang minat (dan beberapa ciri lain yg diklasifikasikan dalam psikologi) terhadap kanak-kanak perempuan yang belum dewasa (pre-pubescent girl).

    Menurut Endotext.org, kanak-kanak yang mengalami pubescent abnormal adalah mereka yang mengalami tanda-tanda pubescent pada umur 8 tahun kebawah, manakala garispanduan berdasarkan kajian Network PROS terhadap 17,000+ responden mengatakan 6 tahun kebawah bagi Af-Am dan 7 tahun kebawah bagi Cauc.

    So, orang yang suka kepada budak 7,8,9 tahun belum tentu seorang pedo dari segi definisi Endotext.org.

    Sosial stigma lain cerita.

    Source: http://www.endotext.org/female/female2/femaleframe2.htm

    ReplyDelete
    Replies
    1. setahu aku pedo ni orang yang minat kat budak perempuan bawah umur. BAWAH UMUR . means that below 18

      Delete
  34. Idk, hugh hefner came into my mind. LOL

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails