Friday, 22 June 2012

Serius Komik - Tanda-Tanda Anda Dah Gemok


Oldskool!






22 comments:

  1. ROFL. this is funny. kehkehkeh.

    ReplyDelete
  2. baby, fat or no fat you are always sexy to me.. always..

    Oh did i mention i love your moobs?


    *by the by ni mmg old repost. skrg ni bukan saiz 5bln dah hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mean...Don't screwed him pls. He's already screwed. Now lend Obe your hand to clean his ass. Lulz..

      Delete
  3. hmmmmmmm....




    jujuor dan ikhlas. mungkin leh jadi iktibar next time aku jadi gemok n loner kelak. wakaka

    ReplyDelete
  4. one more indication: when you look down, you can't see your toes

    ReplyDelete
  5. ahahaha funny enough and original! :)

    ReplyDelete
  6. BEST.RAGE.COMIC.
    EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. bukak je la seluar tu lepas tu gantung kat penyangkut kat pintu tu dan berak la. pasal ber istinjak tu bila di fikir kan tisu lagi efisien dan dijamin kena pada lubang tinja dari guna air gayung.tapi tisu takde pulak

    jadi sape volunteer yang jadi pencuci al juburi kau obe ?? miss mean?

    ReplyDelete
  8. funny sangat celaka fakkkkkkkk~! 5 stars

    ReplyDelete
  9. 115kg here, and still berak cangkung like a boss...

    ReplyDelete
  10. orang gemuk susah tau bila tua...so berdiet la sebelum terlambat

    ReplyDelete
  11. nostalgikkkkk... ingat lg 1st time bc post ni dl..
    aku tpikir kalo tercirit, bersepahhhhhh...
    kena plak x tepat pada lobang, sungguh serunuk...

    ReplyDelete
  12. buatpe la susah susah carik jamban cangkung . kalau pakai jamban duduk kan senang. takde paip? belakang badan ada tangki jamban . guna air tu

    ReplyDelete
  13. serious kenapa ko tak bukak je seluar tu sangkut kat pintu kan senang sikit nak berak. bab nak istinjak tu kalau susah sangat suruh je mamak kat luar tu bawak tisu nanti kat rumah basoh la

    blog oh berak kat kedai mamak

    ReplyDelete
  14. hurm...beli penimbang je...kan senang tu
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. bila gemuk, beratus alasan nk kluarkan shit

    ReplyDelete
  16. Komik vam haram.. wahkahkahkah..

    ReplyDelete
  17. barrbeee...tergelak aku sorg2 tgk post ni...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails