Friday, 22 June 2012

Serius LOL - Bila Obefiend Berlakon Iklan


Hensem?

Saya tahu saya kacak.......



53 comments:

  1. Replies
    1. the amount of lame ass votes here are too damn high !

      Delete
  2. ape ke hei nye wat iklan dduk tepi jalan je...

    ReplyDelete
  3. aku penggemar Nescafe.
    Iklan ini sungguh berkesan. Aku berjanji tak akan minum Nesacafe lagi selepas menonton iklan ini.

    ReplyDelete
  4. perut obe satu prop yang menarik.lagu tema cam gampunk !!!

    ReplyDelete
  5. KEBABIAN APE NI???TENGOK MUKA OBE MUNTAH BALIK NESCAFE YG AKU MINUM NI..EH, ADE AWEK LA..FAPFAPFAPFAPFAPFAPFAP...

    ReplyDelete
  6. oh mai. mcm beruk bertenggek isap rokok

    ReplyDelete
  7. Suitable for people aged 15 to 24... obe umur berapa?

    ReplyDelete
  8. wakakakakaa......lakhanat nye iklan ni...dah setaraf "Kamu tu Funyan"

    ReplyDelete
  9. apakah ini obefiend?? apakah ini?? Hahahaha.. Panjang gila iklan 2 minit lebih..

    ReplyDelete
  10. Wahhh..abam obe naik sain kat dada..miahahaha

    ReplyDelete
  11. perut obe... tak senak ke wey duduk2 gitu?? hahahahh

    ReplyDelete
  12. kau keji obe, sanggup mempertaruhkan imej kau yang hensem tu, demi iklan nih.....

    ReplyDelete
  13. Wootttttttttttt! Aman Firdaus & Nisa Kay... :P

    ReplyDelete
  14. sedap lagi tengok awek tuh..hahaha ( evil laugh )

    ReplyDelete
  15. Obe minum tak baca bismillah..

    ReplyDelete
  16. Wooohooo. Siap ada model “chickskedung”. Tapi apsal kepeng sangat?

    ReplyDelete
  17. ler takde la nampak gemuk sangat pun obe takkan nak berak cangkung pun susah

    blog oh iklan susu asli

    ReplyDelete
  18. iklan punyalah lama.. buat 30second je

    ReplyDelete
  19. looks like u guys are trying too hard to look cool, unfortunately...hurmm~~

    but, i must say, u guys look cute..hahaha, tak terasa nak minum, tapi terasa nak gelak sebab kemunculan tu berbeza dari persona dalam blog ni~~

    ReplyDelete
  20. serius betul
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. kenape aku tau video nih dibuat dimana? dan awek itu kiut.. obe.. adekah awek itu masih single?

    ReplyDelete
  22. woot woot Nisa Kay. fap fap fap

    ReplyDelete
  23. yerlampau2 sedap mcm nek awan guling tuh

    ReplyDelete
  24. aman dengan tersipul2 malu xleh blah dowh

    ReplyDelete
  25. Macam aku nak lemapang aje muka obe ni masa dialog dia "Lemak berkrim, di sukai ramai".. LOL!

    ReplyDelete
  26. Ini Serius WTF. bukan Serius LOL

    ReplyDelete
  27. mintak maaf encik obe.. saya ketawa berdekah2.. ROLF

    ReplyDelete
  28. shit..mcm iklan kosmetik natasya...

    ReplyDelete
  29. bila terlalu byk kumen urang. =p

    ReplyDelete
  30. obe tak segemuk yang di warwarkan~ ya~ nampak 'cute' dan malu2 kucing~ dahi lebih luas dari yang disangka~ berfikir terlalu banyak ni~

    ReplyDelete
  31. yang di nstp hari tu ker?sda diorg publish hari ni

    ReplyDelete
  32. aku nk fap fap kt gigi awek tu bole x?plsss

    ReplyDelete
  33. bape nescafe bayar ko obe? cmni sial je iklan ko wt, level ulat sampah btol, ingt pkai awek gigi kuning bleh sell ah

    ReplyDelete
  34. awek tu ckp shushu shedap..lidah pendek...wakakakkakaka puiiii umno

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails