Thursday, 28 June 2012

Serius WTF - Sun Ho : Isteri Pastor Yang Memalukan


Wtf wtf

Di Temasek heboh kes mahkamah yang membabitkan 5 orang besar gereja City Harvest. Kelima-lima orang atasan gereja ini dituduh menyeleweng SGD 24 juta wang gereja untuk membiayai kareer nyanyian isteri Pastor Dr Kong Hee di Amerika Syarikat. Isteri Pastor Kong, Sun Ho memilih genre pop dan bukannya gospel Kristian. Imej beliau juga bertentangan dengan imej seorang isteri pastor Kristian yang beriman. Ini membawa kemarahan kariah gereja City Harvest dari seluruh Asia Tenggara termasuk Malaysia. Di bawah ialah video muzik beliau yang dihasilkan oleh Wyclef Jean. Holy shit WTF?

in b4 "Ho should stay in the kitchunz"



24 comments:

  1. Nakharom tak sedap langsung lagu.

    ReplyDelete
  2. nampaknye jiran kite pun ade masalah dengan angka 24 juta ni

    ReplyDelete
  3. nice story bro, now go make me a sandwich!

    ReplyDelete
  4. city harvest folks dekat malaysia senyap sunyi jer.

    ReplyDelete
  5. ....lgu x best, video klip x best, suare x best....

    Amoi,ni ak nk bg nasihat sket..alangkah baiknya kalo duit bebanyak tu ko g bli itik aje...sedekah kt umah ank yatim pun ok gak. Rentikan lah buat video2 yg confirm x berapa nk laku ni....ksian.

    ReplyDelete
  6. babi dah la tak cun langsung... sial betul la... nasib baik rosmah cuma nyanyi lagu2 irama malaysia dan berduet dgn mawi bukan dgn nigger mana ntah

    blog oh rosmah duet dgn mawi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh tertipu aku dengan link ko

      Delete
    2. ak teringin nk tgk Rosmah jd cmni gak.. huhuhu

      Delete
  7. sedap lg suare rebecca black...

    ReplyDelete
  8. sedap gak lagu minah ni yang lagu satu ni...

    http://www.youtube.com/watch?v=uFh9Su_SiM4&feature=player_embedded

    ReplyDelete
  9. yeaaa! ewah ewah

    nihao wa pu she ta li

    ReplyDelete
  10. dont know y, she reminds me of mona fendi. lol.

    ReplyDelete
  11. reminds me of my office mate. every wekend goes to church.her portion of gaji pon dia bagi tiap2 bulan.memang beriman.the ironi is im thinking the pastor is collecting money, drive merc & make fortune in the name of god.just like this.

    ReplyDelete
  12. gile x sedap lagu..naharom

    ReplyDelete
  13. lagu nye entah ape2.............. Cam buduh je dgr lagu nie...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails