Friday, 22 June 2012

Serius Cool - Cosplay Wonder Woman Yang Bad Ass (13 Gambar)


Awesome!

Di Malaysia Cosplayer lebig gemar bercosplay menjadi watak anime atau permainan komputer Jepun. Most of them jenis yang comel-comel yang menjadi idama ero sennin. Aku lmembesar membaca komik barat dan lebih gemarkan cosplay watak dari komik mereka. Di bawah ialah Sarah Scott seorang cosplayer dari Amerika Syarikat dan beliau menggakan watak Diana of Themyscira - Wonder Women. Sangat awesome dan kerana Sarah berbadan agak sasa cosplaying beliau nampak bad ass. Foto diambil oleh Superhero Photography. Check em out..







Laporan asal Superhero Reality

15 comments:

  1. ADOIYAI eddiefadhli.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dude, ape rase promote blog sendiri kat blog yg ramai visitor? ade rasa mcm saphrophytic organism tak?

      Delete
  2. siot aku kne trool dengan obe... tinjauan apakah?

    ReplyDelete
  3. cun
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. rasa mcm gampangan terhebat alam semesta kut..

    #BadLuckMeleis-masuk blog yg rmai visitor utk promote blog,skali anon buh link blog dlm blacklist.

    ReplyDelete
  5. ni bukan serious cool. ni serious HOT!!!

    ReplyDelete
  6. sedap tengok ketiak dia.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails