Thursday, 21 June 2012

Serius LOL - Amaran Terbaik Di Dinding Pejabat


Nice!

Aku rasa semua pejabat harus ada amaran sebegini....barulah pekerja tak jadi pemalas.

Thanks @Napiez





Laporan asal Twitter Napiez

19 comments:

  1. memang pun patut win..~~!! lol..sepatutnya setiap pejabat ada sign nie

    ReplyDelete
  2. hahahaha okey ini serius lol.. "dengan muka pura2 busy" hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. asalnya saharil.com yang buat sign ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. idea dari blog saharil.com .. banyak lagi benda2 mcm ni kt blog tu

      Delete
  4. lolololol.. pura2 busy.. tergelak aku nok

    ReplyDelete
  5. errrr credit should go to www.saharil.com

    ReplyDelete
  6. ada aku jumpa dilarang ke hulu ke hilir membawa kertas dengan muka pura2 busy dalam pejabat ini... haha...

    kat opis aku je takleh wat camni... orang ke hulu ke hilir dalam opis aku biasa dengan muka blur... tak pun subject matter expert je yg ke hulu ke hilir... muka busy sorang je... haha... satgi dia touching terus berenti keje lak kalo wat notis camni... honestly yg pura2 busy ada sorang je... ahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha x lawak lah mak lang kuih koci oi...

      Delete
  7. tahh ko ada aku kesah ngan opis ko puiiii

    ReplyDelete
  8. triple B... BBB = buat buat busy

    blog oh BBB

    ReplyDelete
  9. bagoss law ad amaran ue at manee22

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails