Wednesday, 27 June 2012

Serius Cool - McDonalds Terbesar Dunia (11 Gambar)


I'm loving it.........

McDonalds terbesar di dunia kini akan dibuka di perkampungan sukan Olimpik London. Ianya setinggi 2 tingkat dengan kapasiti maksimum 1500 orang pelanggan pada satu-satu masa. Dengan keluasan 3000 kaki persegi ia memecahkan rekod yang sebelum ini dipegang oleh McDonalds Moscow. Sepanjang temasya sukan sebanyak 500 pekerja McDonalds yang terpillih akan bekerja disini dan dijangkan menjual 1.79 Juta makanan McDonalds sepanjang temasya yang berlangsung selama 29 hari nanti. Pembukaan restoran ini menerima pelbagai reaksi negatif dari orang ramai yang merasakan imej Olimpik dan McDonalds adalah sangat bertentangan. McD sering dikatakan penyebab kegemokkan dikalangan blogger penduduk dunia. Restoran ini akan ditutup sebaik sahaja temasya sukan paralimpik di venue yang sama usai September kelak. Kalau ada masa silalah ke McD terbesar dunia. Time is limited!






Laporan asal DailyMail



18 comments:

  1. coolesttttttttttt! berapa kaunter daa..
    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    ReplyDelete
    Replies
    1. counter je bnyak. org ny satu je...

      Delete
  2. wow..besar nye.tapi fast food bad..restoran ni muat tak kalau atas pokok?

    ReplyDelete
  3. Sedap, tapi sedap lagi mi goreng McDollah kat tempat aku..

    ReplyDelete
  4. kalau mcd ni bukak kat malaysia, 10 kaunter tuh 2 je yg bukak... kekekeke

    ReplyDelete
  5. tempat2 ni sesuailah untuk orang2 yg OBEsiti

    blog oh obesiti

    ReplyDelete
  6. kaunter banyak baru lah takde gaduh

    ReplyDelete
  7. rasa nk ajak awek g dating sini
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. nanti olympic, fries yang dibeli abis before sempat cari seat .

    ReplyDelete
  9. besar macamana pun, cashier dia tetap juga kena cakap "would you like fries with that?"

    ReplyDelete
  10. ini, ini makanan Illuminati.. penggemok badan cm nokharom~!!

    ReplyDelete
  11. 2org crew dari Msia terpilih bekerja kt sini nnti...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails