Sunday, 17 June 2012

Serius Konsep - Konsep Telefon Facebook (7 Gambar)


Adakah perlu?

Beberapa minggu yang lalu Facebook dikatakan mahu membangunkan semula projek telefon Facebook mereka. Jika anda masih ingat tahun lalu Facebook bekerjasama dengan HTC untuk menghasilkan HTC ChaCha. Telefon pintar ini kurang mendapat sambutan. Tidak diketahui mengapa Mark Zuckerberg mahu menghasilkan telefon berjenama Facebook sedangkan percubaan pertama mereka boleh dikatakan gagal.

Dibawah ialah konsep untuk telefon Facebook yang dihasilkan oleh Michal Bonikowski. Adakah anda berminat untuk memeliki berjenama Facebook? Aku dah tak berapa lepak Facebook kerana menghabsikan masa di Twitter.





Laporan asal Yanko Design

14 comments:

  1. nak hempon jenama twitter. haha

    ReplyDelete
  2. well HTC chacha tu design tu buruk kalo macam ni rupa design second fb phone aku rasa boleh lagi survive

    ReplyDelete
  3. Dapat rasakan apps twitter bermasalah dalam phone nih -.-

    ReplyDelete
  4. lolz

    http://eddiefadhli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. henpon fesbuk utk kaki fesbuk..


    http://azytenov85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. cun lah
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hp macam HTC.. cumer cop fesbuk jer..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails