Tuesday, 19 June 2012

Serius Cool - Patung Aksi Black Widow Avengers (9 Gambar)


Damn...... DO WANT!

Andakah anda mahukan Scarlett Johansson versi minatur yang boleh dimainkan? Apa lagi belilah patung aksi Black Widow versi Avengers beliau yang dikeluarkan oleh Hot Toys. Sungguh realistik dan jauh lebih elok dari versi Iron Man 2 yang keluar sebelum ini. Harga saranan patung aksi nasih belum dikeluarkan tetapi mungkin dalam lingkungan RM400. Selaim patung Black Widowm set patung bilangan terhad ini turut disertakan dengan dua pucuk pistol, 3 set tangan dan selaras pistol. Sabun dan tisu tidak disertakan sekali. Ianya perlu diberi berasingan.






Laporan asal HotToys

21 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. so, lau dpt bukak nak watpe. gentel2

      Delete
  2. gambar last tu..scarlett johanson telah di'fisting'kan oleh tangn ghaib dri bwah tanah..lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. fisting luar seluar ... WTF!!!!!

      Delete
  3. kalo zip dia buleh tarik kebawah, aku nk beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah betul2 aku nak beli jugak

      Delete
    2. pastu boobi lak lembut2 silikon.. baru syiok

      Delete
  4. yg jenis love doll punya ada jual tak?

    ReplyDelete
  5. Ayo.. Nape sabun & tisu dijual berasingan..?? haha!!

    ReplyDelete
  6. kalau aku beli pun kalau mak aku datang rumah kena sorok... sure kena baling kat tong sampah

    blog oh love doll black widow

    ReplyDelete
  7. real btl
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. The rack is smaller than before ! Oh man...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails