Saturday, 16 June 2012

Serius Cool - Jualan Tahunan Separuh Bogel Desigual (10 Gambar)


Ada berani?

Desigual ialah rangkaian k gedung pakaian yang berasal dari Sepgedung pakaian ini terkenal dengan gimik sekitar jualan tahunan mereka. Setahun sekali mereka menganjurkan jualan "Come in undressed and go out dressed" dimana jika anda datang ke gedung mereka separa bogel mereka akan membenarkan anda mengambil baju secara percuma. Tawaran ini diberikan kepada 100 pelanggan pertama sahaja. Tahun ini jualan dilakukan semalam dan ratusan pelanggan sanggup separuh bogel semata-magta untuk mendapatkan baju percuma. Soalan kami ialah kalau anda berada di Eropah dan gedung Desigual ada berhampiran, anda sanggup tak separa bogel? Me? Tak sanggup pasal aku gemok hodoh.







Laporan asal Amusing Planet

20 comments:

  1. tak rasa pelik ke bila kot*y kita tersentuh
    kot*y org lain masa pilih baju?? maklum la tgh stim..

    ReplyDelete
  2. separuh bogel macam ni ok je~ kalau saya tarik nafas, nampak la 6-pax saya~ hahaha~

    ReplyDelete
  3. diaowg nih open

    tak reti malu

    xsesuai ngn culture kiter

    ReplyDelete
  4. yea...culture kita..mcm culture kita xder 3gp..xder clubbing..xder naked photos..xder freesex.hang mai zaman mana ni bukankosong?
    takat pkai bra&panty for women n boxer for men,common jer kt negara islam malaysia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tarian topless,pesta sex,disco gay...ya,ya. semua pun ada kat sini. Tapi terang terang dia tulis 'open'. Ada ke culture kita buat semua tu secara langung masuk tv? Hantar FB? Masuk blogserius? Kalau open macam tu, baru la sesuai jualan tahunan 1/2 bogel nih. Tu maksud dia.

      Delete
    2. G tuhan lebih menyayangi. dari kami teman teman mu yang tak peduli..GGGGGGGG hiiii hanya setelah kau pergi. kehilangan amat dirasaiiiiii wooooo ooohh..

      guguga nak romen mak kau secara open leh tak?

      Delete
  5. and they say men are pervert. whose fault is that? still a man fault to be hrony? pui!

    ReplyDelete
  6. pemikiran manusia yang semakin kebelakang

    ReplyDelete
  7. gambar nombor 6 - i like blue colour

    ReplyDelete
  8. yeah. this is awesome!
    http://jilakabetulv2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. kalau dok kat sana aku takkan pergi pakai separuh bogel masuk kedai, tapi aku akan duduk luar je dengan kamera dslr dan focus lens...

    blog oh syoknya bogel

    ReplyDelete
  11. Pameran yg shit..tapi okey gak..setakat nk pakai boxer g amik baju..no hal la...

    #Gemuk yg Menyusahkan

    ReplyDelete
  12. manusia akhir zaman.. inilah.. dimana2 pun dorg boleh buat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails