Saturday, 16 June 2012

Serius Sadis - Ujian Nuklear Terhadap Khinzir


Oh noes

Sunnguh kejam ujian senjata nuklear yang dilakukan Amerika suatu ketika dahulu. RIP Pigs......

Thanks @maskawaih for the find



21 comments:

  1. Babi ni patut dihapuskan dari muka bumi kerana dia membawa kemudaratan pada manusia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian babi..dia tak mintak pon dilahirkan sebagai babi, dh tuhan cipta dia macam tu

      Delete
    2. salahkan tuhan la. orang kata dia yg reka binatang ni. bukan susah pun.

      Delete
  2. kalo skli meletop terus mati xpe gak - ni hidup lagi plak tu... sekse menatang tu

    ReplyDelete
  3. unlike people the pig manage to survive even 3rd degree burn 80 percent of their bodies.

    what the pig !

    ReplyDelete
  4. walaupun babi tu banyak kuman bagai tapi kesian gila woi kena seksa . cuba lah diorang yang kena . heh . dunia

    ReplyDelete
  5. homai! Kejam gila! Sbgai pencinta haiwan aku kutuk perbuatan ini.. Rest in peace babi.. Takpalah manusia kejam pada kamu di dunia ini.. Kamu dah di janjikan syurga di akhirat.. Tak macam kami manusia bodoh kat dunia ni dah mati kena seksa dalam kubur dulu.. Then dah sah2 masuk neraka dulu.. REST IN PEACE BABI.. I rest my case T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...aku faham simpati kau pada babi. Tapi dah dijanjikan syurga? Siapa yg dah sah2 masuk neraka dulu? Come onn...kau tengah pancing siapa ni...baik buat homework dulu...

      Delete
    2. okay guguga. you win. go claim your prize, Mr. Obvious!

      Delete
    3. well tak da satu binatang pun yang akan masuk neraka..~ itu jer yang aku faham..

      Delete
    4. dan maaf lah mungkin aku terover pasal syurga.. tapi aku memang harap sume binatang masuk syurga.. *just saying*

      Delete
  6. mungkin dari sini spider-pig dapat kuasa dia...

    ReplyDelete
  7. lepas tu ada seorang jurugambar termakan babi yang dah kena nuklear tu... jadiklah dia babiman atau pigman... dan beliau memakai kostum spenda diluar

    blog oh babi-man

    ReplyDelete
  8. tah hapa2 la komen2 mengarut dalam post kau ni Obe...nampak mcm blog murahan pon ada jugak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails