Wednesday, 20 June 2012

Serius - Air Asia Memperlihatkan Pesawat Queens Park Rangers Mereka (3 gambar)


Goodbye Manure

Enam tahun yang lalu Air Asia memperlihatkan pesawat A320 khas Manchester United mereka.Pada ketika itu Man U ialah sebuah kelab yang awesome. Kini mereka hanyalah kelab jersey alas meja dan Tony Fernandes merasakan adalah lebih baik pesawat Air Asia diberikan skema warna baru yang lebih power dan padu. Air Asia akan mewarnakan pesawat mereka dengan rekaan Queens Park Rangers. Sangat cantik dan bermaya. Nampak gaya macam pesawat kelas atasan. Ini ialah rekaan yang manakjubkan 7 petala langit. Tiadda lagi wajah Mr Potato Rooney dan Park Ji Mak.Syabas Air Asia. Now every Man United fan can butthurt








23 comments:

  1. Replies
    1. Park Ji Mak. Lama2 aku tenung. oh.. JIMAK. chait!

      Delete
  2. hahahhaha... konfem laaa manu nye fan butthurt..

    ReplyDelete
  3. QPR's plane looks no less better than what Air Asia had on before. Cam seluar dalam jer.. tsk.

    ReplyDelete
  4. tapi lari dari warna korporat air asia iaitu merah

    blog oh manufags

    ReplyDelete
  5. cun
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. QPR punya pesawat satu pun takde muka player,takde star la tu.btw,QPR punya tak la cantik pun.aku dah naik yg ada design lotus racing@caterham team punya lagi cantik

    ReplyDelete
  7. Air Asia warna biru? Pelik!!

    ReplyDelete
  8. hmm dah hilang warna koperat

    ReplyDelete
  9. -dah mcm pesawat chelsea la..mentang2 la obe penyokong kipas-susah-mati chelsea, pesawat airasia pun di adobe photoshopkan..

    ReplyDelete
  10. klik di sini
    http://goo.gl/h8pXI

    ReplyDelete
  11. obe glory hunter? supporting chelsea since 2003?

    ReplyDelete
  12. AK suka buat logojet derang livery pelik2, tunggu nanti keluar logojet Harimau Malaya, skrg nih duk tengah cat dlm hangar SAE Sepang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kirim salam kat manager pervert

      Delete
  13. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails