Saturday, 16 June 2012

Serius WTF - Yohio : Ini Bukan Awek (11 Gambar)


It's a Trap

Jangan kelirukan penis anda. Yohio, penyanyi dari Sweden di bawah bukanlah seorang awek walaupun beliau berpakaian seperti seorang pedo bait dari Akibahara. Yohio (16) sedang mengukir nama di Jepun kerana beliau seorang mat salleh yang menyanyi dalam bahasa Jepun dan berpakaian seperti pedo bait. Beliau mula meminati budaya dan bahasa Jepun selepas mula menonton anime ketika berumur 10 tahun. Semenjak dari hari tu minat beliau terhadap Jepun berputik. Pada awalnya beliau menjadi pemain gitar kugiran genre Visual Kei yang bernama Seremedy yang juga dari Sweden. Beliau menjadi feymes kerana menggayakan dirinya menjadi seorang Bishonen. The Japanese loved it dan beliau kini bergerak secara solo. Album beliau mula dipasarakan April lalu dan mendapat sambutan yang memberangsangkan dari peminat wanita. Yep.Di Jepun awek suka lelaki yang nampak macam awek. This is not really surprising when you realised that teenage girls love Bieber despite him looking like a lesbian himself. Marilah mendengar lagu Yohio yang bertajuk Sky Limit dibawah. I cannot brain









Laporan asalk News.com.Au

32 comments:

  1. My gawd, this is srsly even worse than Tokio Hotel...

    ReplyDelete
  2. I also cannot brain. Perhaps cos I'm not a straight pretending to be a lesbian.

    ReplyDelete
  3. my mind cant take this...wtf

    ReplyDelete
  4. Awek Nippon tu minat ala-ala"uuu..kawaii.." minat suka tengok aje.
    Bukan minat nak buat laki.

    ReplyDelete
  5. lagi cun dari rata2 awek melayu

    ReplyDelete
  6. We still have Aizdean. Don't worry. ~

    ReplyDelete
  7. Penis aku mengalami ketegangan yang mengelirukan.

    ReplyDelete
  8. macam bill kaulitz! cuma bill ponen tak berani nak jadi bishonen..~ tapi sedap lagu ni.. yeahhh kawaiiiiiiii neh.. gambate neh yohio chan~

    ReplyDelete
  9. cant accept this is not a girl.. hhahha!!

    ReplyDelete
  10. aku tak kisah penampilan dia mcm perempuan ke apa, tapi suara dan sebutan jepun dia mmg dah mencapai piawai penyanyi2 lelaki jepun... lepas ni dia mesti top kalau lagu dia jadik opening theme utk mana2 anime...

    blog oh yohio yaoi

    ReplyDelete
  11. somehow , it reminds me to Bou (ex-guitarist An Cafe) .

    ReplyDelete
  12. shitss.... Suara dia, sebutan dia best dan fasih... kalau dia tak makeup macam awekzz, konpom lagi letoppp...

    ReplyDelete
  13. lagu dah sedap..music pon da sedap...tgk MV fail!!...dengau je la ckup...

    ReplyDelete
  14. bole jadi salah satu watak hentai ni...

    ReplyDelete
  15. "teenage girls love Bieber despite him looking like a lesbian himself"

    hahaha..
    ur statement is so much win!!!

    ReplyDelete
  16. same goes to versailles band~ they're all male

    ReplyDelete
  17. YOHIO!!!!! dah suke kat die since time seremidy lagiiii..weee..still comel

    ReplyDelete
  18. Visual Kei : Makes pop fans confuse since 80's.....
    Hehehe...
    Yohio ni gitaris Seremedy,setiap ahli band VK mesti ada watak masing2... Macam Yohio ni dya pgang watak perempuan thats why dya pkai camtu... However,harap Malaysian vk band xde la yg pkai camni.... X ssuai....

    ReplyDelete
  19. nmpk mcm sorg girl yg miming lagu llki lain.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails