Saturday, 16 June 2012

Serius Bodoh - Telefon Dan Tablet Mewah Lamborghini (18 Gambar)


Bangang

Bangang ialah apabila anda menghasilkan peranti pintar yang ketinggalan zaman. Bahalol ialah apabila peranti pintar ini dijual pada harga yang tidak masuk akal. I am not talking about the 1Malaysia Pad tetapi 3 peranti yang dihasilkan oleh Lamborghini. Mereka mungkin handal menghasilkan kereta lumba tetapi sangat bangang dalam penghasilan peranti pintar. Peranti-peranti di bawah dijual di antara julat harga Ruble 60 000 - 80 000 (RM 5900 - 7800) setiap satu. Kesemuanya menggunakan perisian operasi Android Gingerbread. Ini....... ini bodoh. Peranti mewah ini kesemuanya disadur dengan emas dan kristal digunakan pada paparan skrin. Ianya hanya dijual untuk pasaran Russia. Thank god.








Laporan asal hitechmail.ru

13 comments:

  1. Sape je la yg nak beli ni.. haha

    ReplyDelete
  2. Ni namanya kerja malas...aku suka android os...tapi device mahal macam tu pakai la os bertaraf FBI ka, CSI ka, NCIS ka...bongok sungguh

    ReplyDelete
  3. ok serius aku akan dapatkan 1malaysia pad esok...

    blog oh 1malaysia pad

    ReplyDelete
  4. handset tebal?? bodoh sial, ketinggalan

    ReplyDelete
  5. tablet tu okay lagi design dia, tapi henpon tu buruk sey

    ReplyDelete
  6. Huei,
    Please note that Tonino Lamborghini has nothing to do with Automobili Lamborghini SpA, the supercar maker. The former is run by Ferruccio Lamborghini's son while the latter (now owned by Audi of VW Group) has it's own collection of merchandise.

    Also notice there's no "LAMBORGHINI" word on the upper part of Tonino Lamborghini's logo, unlike the supercar maker's.

    ReplyDelete
    Replies
    1. it is correct . It has nothing to do directly with the super car Lamborghini..

      Delete
  7. agak hodoh tp berjenama plak..

    ReplyDelete
  8. HAHA, apa yg bodoh? Memang la tk berapa function tapi kalau jual balik tetap tkkn turun hrge mcm hp, tab len coz emas, sntiasa naik! Dont forget permata too jual dpt byk moneyy woo!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails