Monday, 18 June 2012

Serius WTF - Iklan Gula-Gula Getah Jepun Yang Random


What?

Iklan ini bangang tapi lagu dia dah kenser dalam otak aku. Aku nyanyi seorang diri walaupun tak paham apa yang dinyanyikan. Dari semalam aku dah ulang lebih 10 kali sampai bini aku marah. HAHAHAH. Sorry Miss Mean.



29 comments:

  1. Replies
    1. zoro,datang sini aku merawat penyakit kau.

      Delete
  2. Seto Takeru!!!! Dia berlakon jadi Himura Kenshin. Movie Rorouni Kenshin keluar bulan ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Harap2 keluar wayang Malaysia. Dulu minat gila dengan cite ni masa kecik.

      Delete
  3. A-ki A-ki Aki-ta!
    Kamu to funyan nyan nyan nya nya funyan
    Kamu to funyan nyan nyan nya nyan
    Kamu to yawaraka LOTTE no Fit’s —FIT’S!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akita part is seem to be Akita (prefecture), the second verse is using Nara(prefecture) of course it a place at japan.
      There a verse of Nozomi and Takeru for the CM, it goes like No-zo No-zo Nozo-mi! and Ta-ke Ta-ke Take-ru!

      Delete
  4. dia nyanyi pasal Tok Nyang dia makan gula getah.

    ReplyDelete
  5. pelakon my rainy days ni.. nozomi sasaki ...ni lagu dia gak sebenarnya ni...wakaka
    ni lagu dia...
    http://www.youtube.com/watch?v=7FjkzDA3KYY

    ReplyDelete
  6. Kiut.. X mcm sesetengah awek malaysia. Langsung x kiut

    ReplyDelete
  7. obe, ada version lagi panjang kot...ko kena post yg tu...

    ReplyDelete
  8. haha...kiut gila awek nyanyi tu.

    ReplyDelete
  9. patot la bini kau marah obe haha

    ReplyDelete
  10. lotte nie company besor kot...

    ReplyDelete
  11. mcm2 la..tp comel la dioarg tu menari

    ReplyDelete
  12. Nandaeyoo!!
    Mentang2 la amoi Nippon go yg menyanyi.
    Terngiang2 pasal tengok 40 kali.

    ReplyDelete
  13. OBE try this

    http://www.youtube.com/watch?v=kDakVC96hcM

    mulut aku dah fasih beb!

    ReplyDelete
  14. lagi orang jepun yg pelik... tak tau macam mana dulu orang2 ni yang menjajah tanah melayu

    blog oh jepun yang pelik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tahu Jepun waktu Perang Dunia?
      Cuba cari kat Youtube, Unit 731

      http://en.wikipedia.org/wiki/Unit_731

      Delete
  15. woaar..cute gila

    ilang stress lar tengok mende cute2 neh..kelakar2

    ReplyDelete
  16. better la dari iklan polident malaysia

    ReplyDelete
  17. Secara teorinya isteri aku mampu bertahan sehingga 7-8 ulangan bersendirian. Tetapi jika aku mendengarnya bersama-anak2, isteri aku hanya mampu bertahan 3-4 ulangan sebab suasana rumah akan bertambah bising dan riuh-rendah oleh nyanyian anak-anak. Tak percaya bulih try. Wakakakakaka.

    ReplyDelete
  18. dah lama dah lotte ni pakai lagu ni..aku rsa dr thun 2010 g. kamuto=bila digigit..lebih krg cmtu la maksud dia
    nyan tu mmg random abis xdak makna la
    btw, hantu besar tu Namahage

    sent from Akita City =)

    ReplyDelete
  19. terhingat satu lagi iklan ni dah lama dah.... http://www.youtube.com/watch?v=AR-Iz1fts5M en. supri manakah agaknya dia cakap tuh....kohkohkoh....

    ReplyDelete
  20. chopper decided to work into ad commercial industry instead of being a pirate doctor

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails