Friday, 3 May 2013

Serius Peniru - Poster Filem China Meniru Poster Filem Negara Lain (23 Gambar)


Ciplaks!

Semalam kami paparkan poster filem asal vs poster filem yang dibuat semula di Hollywood. Hari ini mari lihat poster filem China yang meniru hampir verbatim poster filem dari negara lain. Memang tahap naga peniruan mereka ini!



Laporan asal RocketNews24

26 comments:

  1. Replies
    1. "Tak elok makan McD. Ia menggemokkan" , Ujar Halim sambil makan Nasi Lemak Sotong dengan telur dadar. Disulami Milo ais tabur

      Delete
    2. MANA ADA ORANG MAKAN NASI LEMAK DENGAN TELUR DADAR! NGOK!

      Delete
    3. mane bisjut

      Delete
  2. Kalo da nama pun cina,mmg la suka meniru tp bila kita kata dia tiru,bising pulak...Poster film Thailand pun ko tiru,mmg payah la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well said for a guy that is busy sitting on his fat ass passing judgement and relying on government handouts.

      Delete
    2. and you're not?..what are you doing here then?apparently your just another fat ass hate-commenting on some blogs passing judgement like your better than everyone else....

      Delete
    3. *You are

      Delete
    4. dah memang kaki tiru,kalau berkualiti tak apa jugak,ni dahlah tahap sampah,lepas tu tulisan bangsa dia je paham.bila orang komen kata racist,butoh hahaha

      Delete
    5. lol..stupid anon doesnt even know how to correct people..wakaka..dumbshit

      Delete
  3. bn suck fuckin bitches bn

    ReplyDelete
  4. Biarkan lah mereka meniru. Lepas tu, mereka sure akan boleh membaiki seterusnya mendapat yg lebih baik.. Kita apa?

    ReplyDelete
  5. ini bukan meniru tp improvise

    ReplyDelete
  6. mereka tiru dan improvise, nice work man!

    ReplyDelete
  7. si gemuk Afdlin Shauki pun meniru poster game GTA untuk poster filem 'Berani punya budak' tanpa beri kredit

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan poster je bro, "spontan" dia tiru dari show "who`s line is it anyways", sejibik plak tuh tiru...bnda2 lain xtau lah pe lg kn, mls nk amik tau, lagi hina aku nmpk dia kt mata aku nie kang...

      Delete
  8. MASANYA TELAH TIBA!!!

    "INI KALI LAH!" atau "LAIN KALI LAH!", mana satu yang anda pilih???

    Buat pilihan cepat di sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. atas kertas nanti aku tak nak pangkah aku nak tulis LAIN KALI LAH!!! LAWAN TETAP LAWAN!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  9. cine ape dia xtiru, dari ke produk, filem, sampai ke musik pn..cine xde idea kreatif sendiri, bebal je dorng nih tp bajet gempak gler tau sume benda, dh tiru pn wt muke selamber jekk...

    ReplyDelete
  10. Doktor Cendawan ko x nak bebel plak!!
    i mean...dr rozmey

    ReplyDelete
  11. crita apa caligula, nampak cam best

    ReplyDelete
  12. BUTOH pak hang besaq pensel 2b. boo

    ReplyDelete
  13. orang china memang suka meniru,puihhhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails