Thursday, 28 March 2013

Serius LOL - Kame Hame Ha : Kegilaan Baru Di Jepun (12 Gambar)


Over 9000!

Pelajar perempuan sekolah di Jepun biasanya berposing dengan membuat muka comel dan membuat lambang peace di depan kamera. Tetapi sejak dua menjak ini mereka mempunyai kegilaan baru dimana mereka mengambil gambar melakukan aksi ala Dragonball. Ada yang melakukan aksi Kamehameha dan ada juga melakukan aksi Bola Jiwa. Kegilaan ini muncul kerana tidak lama lagi filem terbaru Dragonball akan muncul di pawagan. Ia merupakan filem animasi pertama Dragonball dalam masa 17 tahun. Wow! Adalah kegilaan ini akan tiba di Malaysia?




Laporan asal Kotaku

23 comments:

  1. Replies
    1. Kalau korang tidak keberatan, marilah tengok artikel terbaru di bawah untuk santapan rohani korang agar gaya hidup wasotiyyah (kesederhanaan) anda berjaya dibentuk. Renung2lah. Insya-Allah, buka hati anda dan tajamkan fikiran anda dengan ilmu2 agama, dan marilah gi mengaji bak kata Ustaz Azhar Idrus.

      1. Kenapa Boleh Timbul Konsep Separuh-separuh (50%-50%)
      2. Kenapa Konsep Separuh-separuh Tidak Boleh Diterima Ramai?
      3. Kesilapan Bagi Orang-orang Yang Mengungkap Kata-kata Berbaur 50%-50%
      4. Pandangan Pelampau Kepada Orang-orang Yang Serius Beragama
      5. Berhabis-habisan Harta Di Jalan Allah Atau Di Jalan 'Girlfriend'?
      6. Contoh Lain Tuduhan Ekstrim Terhadap Orang Beriman
      7. Mengapa Ada Segelintir Yang Berani Menyelewengkan Sabda Rasulullah?

      Delete
  2. Aku dah buat lama dah..

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1166199528054&set=a.1166174247422.26354.1619885962&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-snc6%2F9429_1166199528054_2702454_n.jpg&size=604%2C453

    ReplyDelete
    Replies
    1. u da buat..kawan I pun da buat, tapi kurang berpengaruh..maka, org kurang kesah..huhu, sabar ya

      Delete
    2. makcik aku, tok wan aku, sepupu jauh aku, tok mudin aku, bidan kampung aku, semua pun buat dah.

      tapi tu maknanya buat suka2 aje, orang tak kisah pun.
      Yg ni jenis kena start by certain people, baru jadi trend.

      Delete
    3. tapi ko bukan Nippon kawai. Org x kesah pun....haohaohao

      betul tu...orang dah buat lama dah...----->kamehamehaaaa

      Delete
    4. Nak cakap dia hispter lettew

      Delete
    5. pergi la mampus pukimak kamarul xy.

      Delete
    6. sebab kau tu rempit meleis tongkat..orang tak kesah.. laen la kalo japanese awesome jav yang buat

      Delete
  3. ada aku kisah?

    ReplyDelete
  4. wakarimaSUNalhaji28 March 2013 at 12:49

    aku cuba nak bayangkan

    kalo najib dgn rosmah mansor

    najib lepaskan aura ke bini dia.......

    agak2 mcm mana gambarnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tgok jugak Anuar aljuburi bwat mcm ni kat Wan Azizah.

      Delete
    2. wakarimaSUNalhaji30 March 2013 at 11:10

      najib dan rosmah=radius less 5m psl rosmah berat lebih kurang F=mg=(120kgX9.81m/s2)

      manakala aljuburi dan dr wan azizah=radius momentum dentuman adalah infiniti kerana dr wan azizah kurus dan berat boleh diabaikan.

      lagipun faktor angin kentut anwar memberi sedikit impak namun ciri2 aerodinamik jubur anwar menyebabkan bunyi bising melebihi 80dB dan dikenakan pakai earplug mengikut SOP keselamatn dan kesihatan pekerjaan dari Nepal.

      sekian...nak biskut?

      Delete
  5. cer sume ahli politik buat buat mcm ni time election sok...flash mob kame kame ha

    ReplyDelete
  6. Versi dilakukan artis Jepang
    http://i5.photobucket.com/albums/y188/zam_023/MorningMusume/riho-ishida-face-off_zps8c6511fe.jpg

    ReplyDelete
  7. supa do don paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!111

    ReplyDelete
  8. apehal uniform diorang tak seghairah uniform dalam citer porn jepun? bukan diorang pakai skirt atas lutut ka? ini semua aku tgk elok je uniform?

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak lucah mangkuk setan ni.

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails