Monday, 28 November 2011

Serius Bodoh - Alex Ferguson Cakap Belit


Sir Bangang



Laporan asal Sokernet

33 comments:

  1. Standard answer from a sneaky person heheheheh

    ReplyDelete
  2. kah kah kah

    ReplyDelete
  3. hahahah... mmg tepat. inb4 raging menyu fans...

    ReplyDelete
  4. obefat babi. celah mane belit?? dua statement berbeza, yg latest ckp pasal assistnt referee

    obefat bangang

    ReplyDelete
  5. anon kat atas ni buthurt, mesti 2' punya mengyu fans

    ReplyDelete
  6. anon atas cakap lebat macam obepig. go prove me if i'm wrong der

    ReplyDelete
  7. anon atas ---- mengyu fang always loser.. hahahaktuiii

    ReplyDelete
  8. bile chelshit menang mcm ni la obe, meroyan..hahaha obe asshole!

    ReplyDelete
  9. anon mengyu kt atas ni sekali lagi butthurt bila chelsea menang...hahahaha, kesian mengyu dia

    ReplyDelete
  10. anon yang menyokong menyu adalah LOSER level 911
    LOL.!

    ReplyDelete
  11. mcm biase la bler MU kalah,
    pemint x dpt menerime hakikat..
    hahahaha...
    sme je sume fan MU

    ReplyDelete
  12. oohh, ni jawapan biasa si AF ni. Kalau menang, referee baik la, referee bagus la, referee hensem la. Tapi cuba kalau Mu kalah. Memang mampos referee kena bedal. Kote takde.

    "Win like a man, loose like a man.."

    ReplyDelete
  13. bila seri / kalah je salahkan ref la, asst ref la...player sendiri wat salah x nk ngaku...camne la org BANGANG cam ALEX PIGguson bleh jd manager MANSHITter utd? sbb tu la fan MANSHITter utd kt m'sia pun BANGANG & PANAS BARAN SUKA AJAK B'TUMBOK bila MANSHITter kalah.dh manager pun BANGANG!!!! elok ALEX PIGguson ni jd MANAGER INDON je.bila kalah je slhkan org!!!

    FUCKMANSHITterUTDSUCKS!!!

    ReplyDelete
  14. Oi anon 15:35, "Win like a man, loose like a man.." mnde la peribahasa ko.. LOOSE = longgar phm? Kalau nak cakap kalah, guna LOSE..LOSE = Kalah..phm? lulz

    ReplyDelete
  15. pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi,pukima babi, betul la cakap anon 12.43 tu.yang lain pengikut ni semua bodoh.penjilat obe manusia suci,taik obe suci,mak obe suci, peluh obe suci,daki obe suci,ludah obe suci,bulu bontot obe suci pergi jilat ramai2.

    ReplyDelete
  16. Obepig agen illuminati.

    suka tengok meleis gadoh.

    fuck MU btw kalau tak menang jangan butthurt.

    MU fans are faggots.

    ReplyDelete
  17. manchester united sucks cocks in hell

    ReplyDelete
  18. ni ape ni obe komen sorang2?pastu letak anon..

    ReplyDelete
  19. Anonymous: Kahkahkah. Dia syok sendiri.

    ReplyDelete
  20. fan chelshit, fan arsengal, fan loserpool, fan demyu.. korang sumer same je..

    regards,
    fan barca.. joga bonito.. :)

    ReplyDelete
  21. semua komen anon anon ni obe laa komen.. eh aku pon obe ke? camne aku terkomen diri sendiri ni.. ni semua iluminati ni..

    ReplyDelete
  22. Obe memang bodoh! The latest SAF komen sebab before decide penalty, main Referee da decide corner kick. Then Linesman masuk campur, cakap Penalty. Da kerana termakan kata-kata si Linesman, main Referee change to Penamty. Padahal before tu dia da decide corner kot. Kan berbeza ngan statement before tu. Bangang tak sudah si gemok Obe ni. Nampak sangat ko yang putar belit kat sini. BOOOO!

    ReplyDelete
  23. LOL ADA MASA OBE THE ILLUMINATI ni boleh jadi meleis yang bengap jugak hahaha. P4WN3D. kat mana ko tak faham alex cakap obe?

    ReplyDelete
  24. hahahahaaaa...mmg jelas & nyata fan manshitter utd ni sma bangang cam alex pigguson bila x mng x nk terima kenyataan.hahahahahaaa...

    ReplyDelete
  25. go to the hell with red devil.hahahahaaa

    ReplyDelete
  26. SEMUA SAMA JE,AF KE,AVB,AW,KD..SEMUA SALAHKN REFF BILA KALAH,SO BILA NAK POST PASAL MANAGER LAIN PULA OBE?

    ReplyDelete
  27. nama pon red DEVIL. cakap2 belit dan penipuan tu perkara biase. same je ngn fans nye.

    ReplyDelete
  28. obe provokasi terpimpin... xpayah la nak cakap pasal bola kalau x reti nak main bola... ni salah satu provokasi yg obe buat, kalau dah x suke, jgn la kutuk, tengok je lah... post ni yg serius bodoh nyer pun.. obe nak ke hisap AF punyer??

    ReplyDelete
  29. wahhh.. 1st time aku setuju sangat2 dengan obe.

    ReplyDelete
  30. MU penipu...dari dulu sampai sekarang dan bila2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails