Wednesday, 9 November 2011

Serius Cool - Jam Tangan Zirro Kembali! (8 Gambar)


Ziiro Watch Yang Cool

Tahun lalu aku ada paparkan Ziiro Gravity. Ianya jam tangan yang mempunyai rekaan yang bagi aku lain dari yang lain. Ziiro kini mengeluarkan Ziiro Celeste pula dengan 3 pilihan warna. Like!





Laporan asal DesignBoom

41 comments:

  1. nak tengok masa pun kena berfikir

    ReplyDelete
  2. Dia illuminate di waktu malam tak?

    ReplyDelete
  3. serius lembab kalau ada org tanye aku jam berapa mahu 5minit aku dok tgk jam 2 baru aku taw huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  4. TYPICAL MELEIS WILL BLAME THIS.YOU KNOW...SOME KIND OF MORON CAN'T ACCEPT THIS TECHNOLOGY.THEY GET STUCK WITH SUBSIDY MINDED.

    HAHAHA..POOR MALAY!

    ReplyDelete
  5. lan qio..should i pronounce your name as lancau???

    ReplyDelete
  6. lan qiao la jam ni...

    ReplyDelete
  7. Fucking Lan Qiao9 November 2011 10:29

    this fucking Lan Qiao x puas hati sebab cina merempat macam dia x dapat subsidi..hahaha..wei kalau lu nak subsidi lu balik negara komunis lu la....dah merempat kat negara orang x puas hati pulak....you fucking dumbass komunis mind...
    aku bukan nak racist tapi ko yang ula dulu kan.....go lick your own ass la kalau ko buthurt sebab x dapat subsidi....asshole

    ReplyDelete
  8. Komunis Lan Qiao9 November 2011 10:47

    Weh Lan Qiao (Lancau)!!
    Lu tak pueh ati ngan melayu lu balik dudok negara Komunis China la.. FuckingDumbasshole!! Sama la ngan DAP!! Anti Melayu, nak buang government servant kunun!! Dah terang & jelas Cina DAP ngan LanCau ni anti Melayu..

    ReplyDelete
  9. Lan Qiao,
    lu jgn nak biaDAP!! Nak subsidy, gi China la.. dudok sana, jgn dudok ngan melayu Malaysia ni..

    ReplyDelete
  10. hahaha.aku gelak je.

    ReplyDelete
  11. smile , you have been TROLLED .

    ReplyDelete
  12. cibai lazy malay..ok la ok la u win..fucked up country..now go lick ur rosmah butt.. you're a brainwashed fuck-up dripping from head to toe in ketuanan lanciao semen..go fuck urself u lazy subsidized asshole motherfucker

    ReplyDelete
  13. Blog Serius frequent reader9 November 2011 11:37

    r we supposed to comment about the watch or we are suppose to fight and argue about subsidy, meleis and chinese superiority? funny...

    Anyways the watch is cool..needs a lot of getting used and learning how to read such watch if i had one :)

    ReplyDelete
  14. woi komen pasal jam dah la.

    ReplyDelete
  15. dulu time kecik2 nk baca jam bernombor & point pun lambat...sekarang dah besar,nak baca jam ni pulak lambat....fak this,ill buy digital display one.LoL

    ReplyDelete
  16. sgt cooll.. super cool.. tapi asal aku still blur nak baca masa kat jam tu?? (garu2 kepala)

    ReplyDelete
  17. beautiful language guys. teruskan supaya orang luar negara yg baca komen2 kalian ni ada 'respek' dan 'pemahaman' sama korang. si Lan Qiao tu mmg giler tapi orang lain tak perlu la jadi gila sekali sampai ada 'maddafakka' la etc...

    have some respect with other commenter too, please....

    ReplyDelete
  18. kebanyakan yg komen kat blog obe ni ada 2 tujuan:

    1. nak mencarut
    2. nak fap

    rukun negara kelima sudah pupus~

    ReplyDelete
  19. kepada Lan Qiao, betul ke dia nih cina? kalau betul dia nih cina nak kutuk melayu, kenapa guna nama yang melambangjan keBABIan bangsa sendiri?

    ReplyDelete
  20. haha masih ada lagi ke yang follow rukun negara?

    mashi nina sakurada mohon gambar bogel awak boleh?

    ReplyDelete
  21. polan: "bang pkl bape sekarang?"

    pemakai jam zirro: "emmmmmmmmmmmmmm

    emmmmmmmmmmmmmm

    jap ek

    emmmmmmmmmmmmmm

    emmmmmmmmmmmmmm

    3 minit selepas tu emmmmm...

    haaaaaaa....

    emmmmmmmmmmmmm"


    x praktikal

    ReplyDelete
  22. obe.. bukan jam nie ejaan dye ade 3 i ke??

    ReplyDelete
  23. cool la jam ni
    tapi sape tahu baca pukul brp gambar yg last 2

    ReplyDelete
  24. @jombelajar..gambar tu tunjuk pukul 2.28..xtau pagi ke petang..huhu..aku senang tgk jam yg kaler biru putih tu je..yg kaler hijau kuning tu..konfius skit la nk tgk..

    ReplyDelete
  25. Senangnya nak troll Meleis kat blog nih... Lan Qiao tu pun agaknya trooper Melei jugak

    ReplyDelete
  26. ni semua freemason ni..

    LOL

    ReplyDelete
  27. cmne nak order ny?
    pm sayerr..hahaha

    ReplyDelete
  28. yang last tu pukul 2:27

    aku boleh tgk waktu pada jam tangan ini dengan mudah.

    anda bila lagi?

    ReplyDelete
  29. 1.27 la trevor. =.="

    ReplyDelete
  30. betol la 2.27...

    ReplyDelete
  31. korg nk beli jam ni bole visit kt website die
    www.LANQIAOtime.com

    dont forget to like our fanpage

    ReplyDelete
  32. cun! bpe riban ni?

    ReplyDelete
  33. Tak reti lah nak pakai jam macam ni, jarum dia buat kita 'confuse' jer...
    Nanti pukul 12:30 jadi 6:03 pulak.
    Buat apa cari susah2 semata2 nak canggih!

    ReplyDelete
  34. meh, it's not Omega watch. Omega watch = God tier.

    Gives you Ron Jeremy powers. Heh, fuck china





    literally

    ReplyDelete
  35. hak alah,,jgn la pk susah nak bace..awal2 pakai memg la..kite seme dlu membace ade tros laju?slow2 la brader..lame2 kejap je la bace..org yg create tu da pk awal2 kot..kn.

    ReplyDelete
  36. korng cuba tgk betui2..kalo yg kaler gelap is hours, kaler cerah is minute..bkn ke yg tgh tu sptutnya pukul 1110?

    ReplyDelete
  37. ada jual ker jam ni...kalua ada leh bagi tahu kat maner jual...tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails