Tuesday, 22 April 2014

Serius Cool - Fluxmob Bolt : Charger Dan Powerbank 2 Dalam 1 (12 Gambar)


WANTTTTTTTTTTTTT

Powerbank dan charger........ dua benda yang perlu dibawa untuk memastikan telefon pintar anda tidak mampos apabila berada di luar rumah. Masalah powerbank ialah kena ada charger sendiri yang juga perlu dibawa kemana-mana dan most times kita lupa nak recharge powerbank. Kan bagus kalau ada hibrid charger dan powerbank 2 dalam 1. Well ianya kini sudah wujud dalam bentuk Fluxmob Bolt. Ianya charger dengan powerbank terbina. Anda boleh mengecas telefon dan powerbank sekali harus apabila ianya dipasangkan pada palam dinding. Lepas dicabut ia akan berfungsi sebagai powerbank dengan kapasiti 3000 mAh . Damn bloody brilliant! Why no one tought of this before? Fluxmob Bolt dijual pada harga USD 60 (RM 195)sebuah. Cheap for such a cool ass thing.





Sumber asal Fluxmob Bolt

10 comments:

  1. Oh Rozana

    kota Dhaka ini berjarak seribu kilo dari matamu
    tapi tak secenti pun pernah kau tempuh aku
    dari angan-anganmu
    mengenai bisjut & royi semalam
    Oh Rozana

    di sini ada pikiran mengenai bisjut & royi,
    gedung-gedung bisjut & royi, senyuman jejaka bangla
    dan bintang jatuh kunikmati sendiri di taman kosong

    Oh Rozana

    waktu membeli bisjut
    di tampah tua milik
    ibu di kota Dhaka

    juga cinta, ia memberiku satu ketul bisjut, tiga ketul royi

    biarkan aku simpan bisjut & royi
    dusta dan mimpi-mimpi di bawah bantal
    biar kubawa dalam tidur
    Bersama kenangan menjamah bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  2. 3000 mAh??? hmmmm kne pkir blik.....
    eh xpyah pkir...xnak

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. [6 gambar] Elfira Loy bercuti di Maldives bersama teman lelakinya http://bit.ly/1lApD3J

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko memang babi....babi sundal kot...suka hati dia lah nak gi bercuti kat celah semak sekalipun..yg ko sibuk apasal? siap ajak org lg tu tengok..cam haram!!

      Delete
  5. Seriously cool product. Very practical. Unfortunately these types of devices are becoming popular and I'm sure the competition is increasing.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails