Saturday, 19 April 2014

Serius Fakta - 15 Fakta Kehidupan Yang Benar Dan Juga Kelakar


#TrueStory

Yep..... fakta kehidupan yang paling real!




Sumber Truth Fact

35 comments:

  1. Replies
    1. Oh Rozana

      Selama ini aku cuba mengerti
      mengalah dan sabar hadapi sikap bangla
      kadang bertentangan dengan hati kecilku
      menutupi kesedihanku dengan bisjut & royi

      Oh Rozana

      Andai kau tahu rasa bisjut & royi
      begitu sangat kau bererti
      begitu besar rasa sayangku
      berapa kali kau menyakiti hati bangla

      Oh Rozana

      Tapi kenapa tak membuatmu sedar
      aku yang selalu mengertimu
      tapi kau tak mau mengertiku
      walau itu hanya mencilok bisjut & royi saja

      Oh Rozana

      Sampai waktu terus berlalu
      kehadiranmu selalu mendatangkan kesedihan bangla
      aku selalu memakan bisjut & royi
      tapi aku sedar bisjut & royi masih dijual bangla

      Nak bisjut?

      Delete
    2. aku pakai kereta jenis side mirror tak boleh adjust2..pernah sekali time jam motor cilok2 tapi terlanggar side mirror blah kanan aku pecah berderai terus..aku maafkan jela penunggang motor tersebut mungkin bkn rezeki aku haritu..terpaksa keluar modal untuk repair side mirror, tp takpelakan..pasrah je la..
      pastu ade skali tu side mirror sbelah kiri plak kena langgar dgn motor..pecah lagi..tapi yang pelik nya jalan tak jam pun kena sebat jugak..tu yang aku angin satu badan..aku terus pecut kejar motor tu..memang senang la kejar sebab jalan tgh clear tak byk kereta..
      motor tu mcm perasan aku follow dia laju dari belakang, sampai depan sikit lebih kurang 500m aku dapat pintas motor dia, dia mcm ketepi sikit, aku amik peluang tu tuk himpit motor dia..aku nampak dari rear mirror motor tu tebabas ke tepi jatuh tersungkur..motor dia terpusing2 hentam divider. aku terus pecut blah dari tmpt kejadian nasib baik takde kereta, motor lain nampak kejadian tu..aku ketawa terbahak2..puas hati dapat balas..
      ya la, kalau sekali boleh dimaafkan, ni sampai kali kedua kena..mmg takde maafla.sampai sekarang aku tak tau apa nasib penunggang motor tu..lantak lah..sampai depan sikit aku rasa mcm nak terkencing sebab berdebar2 beb kejadian tu..aku berenti kat stesen minyak nak pergi toilet..tengah sedap2 kencing sekali aku tersedar dari tidur..rupanya aku bermimpi tadi..habis tilam aku basah sebab terkencing dalam seluar..

      Delete
    3. Anon 2022
      Knpa x komen 1st ha!!!!!!!!!

      Delete
    4. Oh Rozana

      Selama ini aku cuba mengerti
      mengalah dan sabar hadapi sikap bangla
      kadang bertentangan dengan hati kecilku
      menutupi kesedihanku dengan bisjut & royi

      Oh Rozana

      Andai kau tahu rasa bisjut & royi
      begitu sangat kau bererti
      begitu besar rasa sayangku
      berapa kali kau menyakiti hati bangla

      Oh Rozana

      Tapi kenapa tak membuatmu sedar
      aku yang selalu mengertimu
      tapi kau tak mau mengertiku
      walau itu hanya mencilok bisjut & royi saja

      Oh Rozana

      Sampai waktu terus berlalu
      kehadiranmu selalu mendatangkan kesedihan bangla
      aku selalu memakan bisjut & royi
      tapi aku sedar bisjut & royi masih dijual bangla

      Nak bisjut?

      Delete
    5. Eh.eh.eh.eh cewah ko buat kawak ke babi prince of noob.mak ko pelacur

      Delete
    6. dlu mak prince of noob dirogol oleh bangla..lps tu,mak die bunting..maka keluarlah prince of noob

      Delete
  2. CAKAP LA 1ST BAHALOL

    ReplyDelete
  3. brace yourself comment from Orang Cerdik is coming.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang Cerdik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Orang Cerdik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Orang Cerdik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! he's here!!!!!!!!!!!!! please punch him!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  4. orang cerdik nokharommmmmmmmmmmmmm sila komen please..!!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. bodoh ape kau ni..bangang

      Delete
  6. Kerja sambilan di rumah

    Ingin Membuat Pendapatan Sampingan Di Rumah Secara Part Time? Contoh-Contoh Kerja Part Time Seperti Data Entry/ Penterjemah
    Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².
    Gaji RM1500 - RM2500 sebulan.

    Berminat sila layari:
    ==>https://www.jobdirumah.com/ahisyamm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scam aje lebih puiih

      Delete
  7. Tolong lahh anon sekelian.... bahasa menggambarkan bangsa.... mane budaya first second third... tolong jangan lupakan warisan nenek moyang anon terdahulu... tobat2 la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi mampos lancau bahasa bangsat

      Delete
  8. Oh Rozana

    Selama ini aku cuba mengerti
    mengalah dan sabar hadapi sikap bangla
    kadang bertentangan dengan hati kecilku
    menutupi kesedihanku dengan bisjut & royi

    Oh Rozana

    Andai kau tahu rasa bisjut & royi
    begitu sangat kau bererti
    begitu besar rasa sayangku
    berapa kali kau menyakiti hati bangla

    Oh Rozana

    Tapi kenapa tak membuatmu sedar
    aku yang selalu mengertimu
    tapi kau tak mau mengertiku
    walau itu hanya mencilok bisjut & royi saja

    Oh Rozana

    Sampai waktu terus berlalu
    kehadiranmu selalu mendatangkan kesedihan bangla
    aku selalu memakan bisjut & royi
    tapi aku sedar bisjut & royi masih dijual bangla

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko dh start babi bodo nyer orang cerdik

      Delete
  9. Kenapa post obe kebelakangan ni takde like?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau ingat obe batak like macam kau ke?

      Delete
  10. Anonymous19 April 2014 00:22
    Zzzzzzzz

    Reply
    Replies

    Orang Cerdik19 April 2014 09:27
    Oh Rozana

    Selama ini aku cuba mengerti
    mengalah dan sabar hadapi sikap bangla
    kadang bertentangan dengan hati kecilku
    menutupi kesedihanku dengan bisjut & royi

    Oh Rozana

    Andai kau tahu rasa bisjut & royi
    begitu sangat kau bererti
    begitu besar rasa sayangku
    berapa kali kau menyakiti hati bangla

    Oh Rozana

    Tapi kenapa tak membuatmu sedar
    aku yang selalu mengertimu
    tapi kau tak mau mengertiku
    walau itu hanya mencilok bisjut & royi saja

    Oh Rozana

    Sampai waktu terus berlalu
    kehadiranmu selalu mendatangkan kesedihan bangla
    aku selalu memakan bisjut & royi
    tapi aku sedar bisjut & royi masih dijual bangla

    Nak bisjut?


    bonetote19 April 2014 11:40
    aku pakai kereta jenis side mirror tak boleh adjust2..pernah sekali time jam motor cilok2 tapi terlanggar side mirror blah kanan aku pecah berderai terus..aku maafkan jela penunggang motor tersebut mungkin bkn rezeki aku haritu..terpaksa keluar modal untuk repair side mirror, tp takpelakan..pasrah je la..
    pastu ade skali tu side mirror sbelah kiri plak kena langgar dgn motor..pecah lagi..tapi yang pelik nya jalan tak jam pun kena sebat jugak..tu yang aku angin satu badan..aku terus pecut kejar motor tu..memang senang la kejar sebab jalan tgh clear tak byk kereta..
    motor tu mcm perasan aku follow dia laju dari belakang, sampai depan sikit lebih kurang 500m aku dapat pintas motor dia, dia mcm ketepi sikit, aku amik peluang tu tuk himpit motor dia..aku nampak dari rear mirror motor tu tebabas ke tepi jatuh tersungkur..motor dia terpusing2 hentam divider. aku terus pecut blah dari tmpt kejadian nasib baik takde kereta, motor lain nampak kejadian tu..aku ketawa terbahak2..puas hati dapat balas..
    ya la, kalau sekali boleh dimaafkan, ni sampai kali kedua kena..mmg takde maafla.sampai sekarang aku tak tau apa nasib penunggang motor tu..lantak lah..sampai depan sikit aku rasa mcm nak terkencing sebab berdebar2 beb kejadian tu..aku berenti kat stesen minyak nak pergi toilet..tengah sedap2 kencing sekali aku tersedar dari tidur..rupanya aku bermimpi tadi..habis tilam aku basah sebab terkencing dalam seluar..


    Anonymous19 April 2014 15:08
    Anon 2022
    Knpa x komen 1st ha!!!!!!!!!

    Reply

    ReplyDelete
    Replies
    1. kitorg tk nk tau pon citer bodo kau tu cibai!!!!

      Delete
    2. kitorg tk nk tau pon citer bodo kau tu cibai!!!!

      Delete
  11. Kerja sambilan di rumah

    Ingin Membuat Pendapatan Sampingan Di Rumah Secara Part Time? Contoh-Contoh Kerja Part Time Seperti Data Entry/ Penterjemah
    Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².
    Gaji RM1500 - RM2500 sebulan.

    Berminat sila layari:
    ==>https://www.jobdirumah.com/ahisyamm

    ReplyDelete
  12. Oh Rozana

    Selama ini aku cuba mengerti
    mengalah dan sabar hadapi sikap bangla
    kadang bertentangan dengan hati kecilku
    menutupi kesedihanku dengan bisjut & royi

    Oh Rozana

    Andai kau tahu rasa bisjut & royi
    begitu sangat kau bererti
    begitu besar rasa sayangku
    berapa kali kau menyakiti hati bangla

    Oh Rozana

    Tapi kenapa tak membuatmu sedar
    aku yang selalu mengertimu
    tapi kau tak mau mengertiku
    walau itu hanya mencilok bisjut & royi saja

    Oh Rozana

    Sampai waktu terus berlalu
    kehadiranmu selalu mendatangkan kesedihan bangla
    aku selalu memakan bisjut & royi
    tapi aku sedar bisjut & royi masih dijual bangla

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  13. Oh Rozana

    Selama ini aku cuba mengerti
    mengalah dan sabar hadapi sikap bangla
    kadang bertentangan dengan hati kecilku
    menutupi kesedihanku dengan bisjut & royi

    Oh Rozana

    Andai kau tahu rasa bisjut & royi
    begitu sangat kau bererti
    begitu besar rasa sayangku
    berapa kali kau menyakiti hati bangla

    Oh Rozana

    Tapi kenapa tak membuatmu sedar
    aku yang selalu mengertimu
    tapi kau tak mau mengertiku
    walau itu hanya mencilok bisjut & royi saja

    Oh Rozana

    Sampai waktu terus berlalu
    kehadiranmu selalu mendatangkan kesedihan bangla
    aku selalu memakan bisjut & royi
    tapi aku sedar bisjut & royi masih dijual bangla

    Nak bisjut

    ReplyDelete
  14. pisang + ikea = memang selalu jadi

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Perkenalkan Kami salah satu Penerbit Berita Info Menarik , dan info ini sengaja kami terbitkan Khusus bagi yang Pecinta togel / toggeller., dan disini Kami Telah menemukan AKI JAGAD yang Benar Benar bisa Meramal Nomor yang akan Tembus . Beliau Tidak Punya Blog / Web, Hanya saya Sebagai Pelanggang AKI JAGAD yang pernah melihat bukti nyata ( MITOS ) Sehingga saya memperkenalkan dia di Dunia maya, Jujur saya Merasa Berat Hati Kepada AKI JAGAD, Mungkin Dengan Jalan Seperti inilah saya Membalas Budi kepada AKI JAGAD, Memperkenalkan AKI JAGAD Ke DUNIA MAYA, Karena siapa tahu ada yang Butuh Bantuan dari AKI JAGAD. Nomor TLP: 085398722048. . Beliau Pernah Berpesan Kepada saya ” Tolong disampaikan kepada semua Para Pelanggang saya Atas Kesuksesannya , Hanya satu Pintaku jangan Lupa Berbagi Kepada Orang Miskin atau Kepada Masjid atau gereja yang sangat Memerulkan bantuan . Dan AKI JAGAD . Juga mengucapkan Selamat & Sukses kepada Bapak/Ibu , yang telah berhasil tembus / jp/ jebol / menang Angka Jitu SGP pemberian dari AKI JAGAD . Semoga Hasil kemenangan anda yang diterima bisa untuk menyelesaikan semua urusan & dapat dimanfaatkan untuk hal yang berguna untuk masa depan,AKI JAGAD hanya coba membantu sesuai dengan kemampuan yang AKI JAGAD miliki, selebihnya hanya kekuasaan tuhan yg membagikan rizki nya kepada bapak/ibu sekalian. diberitahukan juga kepada para togeller diseluruh dunia hususnya di indonesia, bahwa AKI JAGAD masih menerima pendaftaran member sampai batas waktu Yg Telah di Tentukan..atau klik di sini

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails