Monday, 28 April 2014

Serius Cool - Bear Grylls Survival Academy : Akademi Mengasah Kemahiran Survival Anda (21 Gambar)


Survival Man!

Bera Grylls menjadi terkenal kerana rancangan Man vs Wild beliau di saluran Discovery. Kita melihat beliau cuba hidup di tengah-tengah hutan, padang pasir dan juga kawasan artik. Kini anda juga boleh belajar untuk survive dalam situasi sebegini dengan mendaftar di Bear Grylls Survival Academy. Akademi ini akan mengajar asas survival kepada anda seperti makan telur kambing, minum mata kerbau dan ratah daging monyet. Terdapat 3 cawangan akademi ini iaitu di United Kingdom, Amerika Syarikat dan Afrika Selatan. Terdapat 3 pilihan kursus untuk anda. Ada kursus intensif 24 jam, kursus 24 jam untuk kanak- kanak dan kursus hardcore selama 5 hari. Kos bermula dari GBP 349 (RM 1900) untuk kursus sehari dan meningkat kepada GBP 1899 (RM 10 500) untuk 5 hari. Ada berani?




Laporan asal Bear Grylls Survival Academy

9 comments:

  1. COOL [ 7 gambar dalam kereta rasmi yang digunakan oleh Presiden Barack Obama sewaktu melawat Malaysia! ] http://bit.ly/1lXgWR5

    ReplyDelete
    Replies
    1. ARTIKELNYA BAGUS BANGET GAN ... POSTINGNYA DITAMBAH LAGI DONK GAN ... MAKASIH YA

      GAN... OIYA YANG PENGEN BACA BACA ARTIKEL UNIK DAN FOTO FOTO GOKIL .... TINGGAL KLIK

      SALAH SATU..

      ===>> BRA PALING UNIK DI DUNIA
      ===>> FOTO - FOTO KEJADIAN LUCU
      ===>> KOLEKSI FOTO HOT LUNA MAYA GA PORNO
      ===>> FOTO PESAWAT TERCEPAT DI DUNIA
      ===>> ARTIKEL CARA2 MENINGKATKAN LIBIDO
      ===>> ARTIKEL HACKER CANTIK DUNIA
      ===>> CIRI CIRI CEWEK KALO MAU ML
      ===>> FOTO FOTO KOTA ANTIK DI DUNIA
      ===>> CARA AGAR WANITA CEPAT ORGASME
      ===>> ARTIKEL BAHAN HERBAL PEMBANGKIT LIBIDO
      ===>> CARA BERCIUMAN YANG BENAR
      ===>> 10 KEBIASAN PRIA YANG DIBENCI WANITA
      ===>> FOTO FOTO ARTIS CANTIK HOLYWOOD
      ===>> CARA AGAR WANITA CEPAT MINTA KAWIN
      ===>> RAHASIA WANITA CEPAT INGIN ML

      TRIMA KASIH AGAN... SALAM SUKSES AJA BUAT AGAN BLOG YA.....
      SMOGA BLOGNYA TAMBAH RAMAI PENGUNJUNGNYA...


      ---------->>>> TRIMS YA.....

      Delete
  2. tibe2 syam cakap, "syam nak pancut kat tetek anne ni..."
    hangat je tetek aku pas kena pancut tu...
    aku pun bisik kat syam, "kalau syam dpt book bilik hotel first class, anytime anne bg syam jolok batang syam kat pantat anne ni.."
    seyes aku rasa seronok sgt dgn layanan syam sampai membuatkan aku setuju untuk wat next projek tu...
    first time nak kena tebuk mestilah nak demand...

    ReplyDelete
  3. Oh Rozana

    Kutulis surat ini
    kala hujan gerimis bagai bunyi tapak kaki bangla
    Dan angin mendesah
    mengeluh dan mendesah,

    Oh Rozana

    Kutulis surat ini
    kala bisjut & royi dijual
    dan dua bisjut & royi suda habis
    Jejaka bangla bercintaan dalam kolam
    bagai dua anak nakal
    jenaka dan manis
    memakan bisjut & royi
    serta menyebut "nak bisjut"

    Oh Rozana

    enkau suka memakan bisjut & royi
    tawananku
    Jejaka bangla dengan
    suara merdu lembut
    bagai bisjut & royi
    mendesahlah bagiku
    Angin mendesah
    selalu mendesah
    dengan jejaka bangla
    engkau menjadi idaman bangla
    Bangla tergolek lemas
    mengejap-ngejapkan matanya
    di kota Dhaka

    Oh Rozana

    Kutulis surat ini
    kala hujan gerimis
    bangla tua & muda
    menangis meminta bisjut & royi
    Dua anak bangla
    bersenda gurau dalam selokan
    dan menjual bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  4. Ahli Kumpulan One Direction Sapu Tahi Burung Di Muka


    AHLI kumpulan One Direction iaitu Harry Styles meletakkan najis burung pada wajahnya ketika menghadiri kursus rawatan intensif yang dikenali sebagai rawatan Geisha.

    Harry melakukan perkara itu sebagai langkah terdesak untuk menghapuskan jerawat pada muka sebelum siri penjelajahan konsert bersama kumpulannya.

    Sumber memberitahu akhbar Daily Star, Harry melakukan rawatan itu pada setiap hari kerana menderita dengan masalah kulit mukanya sejak sekian lama.

    Kata sumber itu, Harry mendengar satu kaedah rawatan pelik untuk memulihkan kulit muka iaitu menggunakan serbuk yang mempunyai campuran air, beras dan juga najis daripada burung Bulbul.

    Walaupun kaedah itu mendatangkan bau yang kurang menyenangkan namun penyanyi itu mahu melihat kesan yang positif terhadap mukanya dengan segera.

    Sumber berkata, Harry benar-benar gembira dengan rawatan ‘tahi burung’ itu kerana dia melihat wajahnya semakin berseri dan bercahaya.

    ReplyDelete
  5. belajar affiliate untuk newbies/dummies
    http://bit.ly/KursusAffiliateRahmanBasri

    ReplyDelete
  6. http://faraliciousbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails