Saturday, 26 April 2014

Serius VS - Beza Tabiat Bangun Pagi Lelaki VS Perempuan


#SeemsLegit

Ha ha ha.........Ada kebenaran di sini especially bunyi alarm pagi lelaki.




23 comments:

  1. Oh Rozana

    Satu masa berjuta cerita
    Membuka tabir cinta menyisakan bisjut & royi
    Ada suka ada duka
    Melebur menyatu, menjadi bisjut & royi

    Oh Rozana

    Hari dan musim silih berganti
    Menemani jejaka bangla yang sepi
    Daun-daun jatuh berguguran dibumi
    Menjadi santapan bisjut & royi

    Oh Rozana

    Tak perlu kata “nak bisjut"
    Kerana itu aku masih ada banyak stok bisjut & royi
    Tapi jika kau kata "nak bisjut"
    Maka aku hadiahi seketul bisjut & royi

    Oh Rozana

    Kau bisjut
    Kau royi
    Tak perlu menjadi bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau gadisku yang cantik
      coba lihat aku disini
      disini ada bisjut yang cinta padamu

      kau gadisku yang manis
      coba lihat aku disini
      disini ada royi yang sayang padamu

      walau kutahu bahwa dirimu
      sudah ada bisjut
      namun kan kutunggu sampai kau mau

      jangan jangan kau menolak bisjutku
      jangan jangan kau ragukan royiku
      ku kan selalu setia menunggu
      untuk jadi bisjutmu

      jangan jangan kau tak kenal bisjutku
      jangan jangan kau hiraukan royimu
      putuskanlah saja royimu
      lalu bilang nak bisjut? padaku..

      Delete
    2. Malam sunyi, kusendiri
      Duduk sepi, di atas pohon
      Kubiarkan, rambutku…
      Terurai…
      Tanpa kaki, kelelawar, anjing dan bulan purnama
      Menanti kekasihku yang belum mati
      Kapan mati…, kekasihku…
      Ku menanti kau disini…
      Ayo mati..., bunuh diri…
      Biar kita jumpa lagi
      Seperti dulu…
      Mana mungkin, ku kembali hidup lagi
      Seperti dulu…, kecuali engkau mati
      Mohon mengerti…
      Kapan mati…, kekasihku…
      Ku menanti kau disini…
      Ayo mati…, bunuh diri… Biar kita jumpa lagi
      Seperti dulu…
      Kapan mati…., kekasihku…
      Ku menanti kau disini…
      Ayo mati…, bunuh diri… Biar kita jumpa lagi
      Seperti dulu...

      Delete
    3. Atas aku ni semuanya bodoh otak sewel.

      Delete
    4. nie lagu alda risma btw dia dah meninggal

      Delete
  2. 1st...mana part melancap? tak betul ni......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mesti suka melancap ni kan?

      Delete
  3. Minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  4. Ahli Kumpulan One Direction Sapu Tahi Burung Di Muka


    AHLI kumpulan One Direction iaitu Harry Styles meletakkan najis burung pada wajahnya ketika menghadiri kursus rawatan intensif yang dikenali sebagai rawatan Geisha.

    Harry melakukan perkara itu sebagai langkah terdesak untuk menghapuskan jerawat pada muka sebelum siri penjelajahan konsert bersama kumpulannya.

    Sumber memberitahu akhbar Daily Star, Harry melakukan rawatan itu pada setiap hari kerana menderita dengan masalah kulit mukanya sejak sekian lama.

    Kata sumber itu, Harry mendengar satu kaedah rawatan pelik untuk memulihkan kulit muka iaitu menggunakan serbuk yang mempunyai campuran air, beras dan juga najis daripada burung Bulbul.

    Walaupun kaedah itu mendatangkan bau yang kurang menyenangkan namun penyanyi itu mahu melihat kesan yang positif terhadap mukanya dengan segera.

    Sumber berkata, Harry benar-benar gembira dengan rawatan ‘tahi burung’ itu kerana dia melihat wajahnya semakin berseri dan bercahaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia telah kembali
      mengusung segala keriuhan bisjut
      ke pintu sunyi dengan jutaan mata royi
      memandang penuh kejap
      saat dirinya pergi.

      Jerit mereka - ini kemenangan untuk
      royi, pengusiran kedangkalan fikiran
      sayap ababil meluncur laju membelah
      kedurjanaan insan tanpa kenal lelah
      dan kemaafan yang sukar ditelan
      menikam hati sendiri.

      Hari ini dia telah membisjut
      bulan tetap bersinar
      wangi royi bergelintangan
      membelah sunyi malam tanpa
      kerdip bisjut dan pada malam ini
      mereka mampu tidur dengan lena
      setelah sekian lama.

      Delete
    2. Macam filem The Godfather, bangun pagi jumpa kepala kuda


      SYDNEY: Seorang lelaki menjumpai kepala seekor kuda di atas bonet keretanya yang telah dirosakkan dalam satu serangan di luar rumahnya di sebuah kawasan perumahan di Winston Hills, dekat sini awal hari ini.

      Menurut polis, lelaki itu terjaga dari tidur selepas mendengar bunyi bising di luar rumahnya, lapor Sydney Morning Herald.

      Apabila lelaki itu bergegas keluar, dia menemui keretanya telah dirosakkan dan ada kepala seekor kuda di atas bonet keretanya itu, yang mengingatkan kepada satu adegan dalam filem The Godfather arahan Francis Ford Coppola yang terbit pada 1972.

      Dalam filem itu, ketua Mafia, Vito Corleone mengugut seorang produser filem untuk menawarkan kepada anak angkatnya berlakon dengan meletakkan kepala seekor kuda kesayangannya di atas katilnya.



      Polis menemui tompokan darah sepanjang jalan di depan rumah itu.

      Polis percaya kepala kuda itu diambil dari sebuah rumah penyembelihan di sini.

      Pihak berkuasa tempatan mengambil kepala kuda itu dan melupuskannya manakala kereta berkenaan diserahkan kepada bahagian forensik polis untuk siasatan.

      Delete
    3. apsal la korang nie bodo sangat ... komen pasal tajuk enty la lahanat!

      Delete
    4. Jaya Supermarket Berwajah Baharu, Beroperasi Semula, Isnin


      PETALING JAYA: Jaya Supermarket, pusat beli belah yang menjadi mercu tanda bandar ini pada era 70-an dan runtuh ketika proses transformasinya pada 2009, bakal memulakan operasinya pada Isnin.

      Menampilkan imej moden, bangunan tujuh tingkat di Seksyen 14 ini dikenali sebagai Jaya Shopping Centre (JSC), yang menyediakan 180 lot kedai yang akan mewarnai kehidupan masyarakat, terutama penduduk sekitarnya.

      Pengarah Jaya Seksyen 14 Sdn Bhd, Ismail Ani Arope berkata, pembukaan JSC yang berwajah baharu akan membantu menghidupkan kembali atmosfera di Seksyen 14.

      Malah, katanya, penduduk sekitar kejiranan akan memperoleh pelbagai manfaat daripada pembangunan pesat pusat beli-belah itu.

      "Kita semua tahu bagaimana JSC merupakan sesuatu yang amat penting kepada penduduk di sekelilingnya; bagaimana ia memberikan keselesaan, inspirasi dan menjadi simbol kemegahan mereka. Kami menyedari standard telah dipertingkat dengan peningkatan kehendak pasaran yang lebih tinggi dan sofistikated," katanya.

      Pusat beli belah ini akan dilengkapi dengan pelbagai premis termasuk kehadiran 30 peratus penyewa lama, selain gabungan penyewa seperti Cold Storage, Nelson Corn-In-A-Cup, TGV Cinema, Adidas, Best Denki, Brewball Pool & Karaoke, The Body Shop, CIMB Bank, restoran Chili’s Grill & Bar, Cobay, Hing’s Watch, Original Classics dan Toys ‘R Us.

      Dianggap sebagai ikon komuniti sejak 40 tahun lalu, tentunya pembukaan semula pusat beli belah ini pada 28 April ini pasti menggembirakan ramai.

      Delete
  5. mat saleh ni badan mesti busuk gila tak mandi pagi... btw jangan klik sini kalau tak nak tengok apa yang jadi pada awek tu lepas dia bangun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah. Aku tak klik

      Delete
    2. tak payah lah promote blog bodoh kau tu

      Delete
  6. ni dia si jali-jali
    lagunya enak lagunya enak merdu sekali
    capek sedikit tidak perduli sayang
    asalkan tuan asalkan tuan senang di hati
    palinglah enak si mangga udang
    hei sayang disayang pohonnya tinggi pohonnya tinggi buahnya jarang
    palinglah enak si orang bujang sayang
    kemana pergi kemana pergi tiada yang m’larang
    disana gunung disini gunung
    hei sayang disayang ditengah tengah ditengah tengah kembang melati
    disana bingung disini bingung sayang
    samalah sama samalah sama menaruh hati
    jalilah jali dari cikini sayang
    jali-jali dari cikini jalilah jali sampai disini




    abg keje...shift malam…bongih dgn oprator Vietnam,Vietnam void

    abg keje pagi..bongih ngan operator baru baru mismatch oo mismatch
    abg bongih asyik makan kangkung jo…
    abg nak cuti keje pagi ni…bye ck
    ck adik kpd wong fei hung
    oprtor tfx1-4 mcm gmpg
    apa abang ckp cam tu…
    akak tfm9 (shift X) akak poji
    akak kecik suke pggil Imran adik…

    ReplyDelete
  7. [ 2 gambar ] bogel pertama orang melayu yang pernah menggemparkan Malaysia suatu ketika dulu! Siapa tak kenal Baby Rina! http://bit.ly/1lN5kjJ

    ReplyDelete
  8. macammana gaya najib dan rosmah bangun tidur agaknya?

    ReplyDelete
  9. tak betul ni, pompuan tu tau dia kena rakam, kalau tak, dia tido tak pakai baju.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails