Friday, 25 April 2014

Serius - Iklan Yang Tidak Sesuai Dengan Webpage Yang Dipaparkan


Bad Luck 

Iklan liberal di website konservatif

 



38 comments:

  1. Replies
    1. Oh Rozana

      Tanpa sapa dan bertanya…
      kilatan tatapanmu telah bercerita tentang bisjut & royi

      mengadu disaat hadir gundahku,
      menghadirkan bisjut bukan royi seperti yang kuingin…

      tanpa sedar ceritamu
      ‘tentang cintamu yang kian membara padanya’
      telah memikat jejaka bangla

      Oh Rozana

      kau tak peduli setiap kata yang kau urai
      tentang bisjut & royi
      membuat nafasku mendengus perih..

      Oh Rozana

      sekian lama jalinan kita semai,
      kini terlerai seperti bisjut & royi
      alunan lagu rindu
      menarik perhatian jejaka bangla
      dalam sepi aku bertanya…
      berapa lagi tinggal bisjut & royi?

      Nak bisjut?

      ok enough of this crap... time to watch some hentai

      Delete
    2. bila la ko nak mampus ni wahai putera noob?

      Delete
    3. Podio hang ni putera noob...Haha,kelakor la komen hang

      Delete
    4. Ahaha hentai putera noob tgh projek ke? dengan siapa agaknya mungkin pelacur murahan sebab tulah dia ni bebal sang at.

      Delete
    5. ARTIKELNYA BAGUS BANGET GAN ... POSTINGNYA DITAMBAH LAGI DONK GAN ... MAKASIH YA

      GAN... OIYA YANG PENGEN BACA BACA ARTIKEL UNIK DAN FOTO FOTO GOKIL .... TINGGAL KLIK

      SALAH SATU..

      ===>> BRA PALING UNIK DI DUNIA
      ===>> FOTO - FOTO KEJADIAN LUCU
      ===>> KOLEKSI FOTO HOT LUNA MAYA GA PORNO
      ===>> FOTO PESAWAT TERCEPAT DI DUNIA
      ===>> ARTIKEL CARA2 MENINGKATKAN LIBIDO
      ===>> ARTIKEL HACKER CANTIK DUNIA
      ===>> CIRI CIRI CEWEK KALO MAU ML
      ===>> FOTO FOTO KOTA ANTIK DI DUNIA
      ===>> CARA AGAR WANITA CEPAT ORGASME
      ===>> ARTIKEL BAHAN HERBAL PEMBANGKIT LIBIDO
      ===>> CARA BERCIUMAN YANG BENAR
      ===>> 10 KEBIASAN PRIA YANG DIBENCI WANITA
      ===>> FOTO FOTO ARTIS CANTIK HOLYWOOD
      ===>> CARA AGAR WANITA CEPAT MINTA KAWIN
      ===>> RAHASIA WANITA CEPAT INGIN ML

      TRIMA KASIH AGAN... SALAM SUKSES AJA BUAT AGAN BLOG YA.....
      SMOGA BLOGNYA TAMBAH RAMAI PENGUNJUNGNYA...


      ---------->>>> TRIMS YA.....

      Delete
  2. banyak kali jumpa...kahkahkah....siap ada iklan org telanjang lagi kat tepi tu....padahal laman web ilmu islam...

    btw, 1st..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang orang telanjang tu mesti kau kan?

      Delete
  3. padahal ads itu mengikut apa pencarian apa yg selalu cari@research di intenet.. menggunakan cache etc yg tersimpan di browser kita.. huehuehue.. kan da kantoi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila simpan sikit bangang anda. kejadahnya iklan ikut catche yang simpan kat browser. Ko x biasa dengan nuffnang? innity? Hadoi la...

      Delete
    2. simpan sikit bangang untuk hari tua anda

      Delete
    3. Nampak sgt nk tunjuk pandai tp xckup pandai ...

      Delete
    4. padahal ads itu mengikut apa pencarian apa yg selalu cari@research di intenet.. menggunakan cache etc yg tersimpan di browser kita.. huehuehue.. kan da kantoi..

      Delete
    5. padahal ads itu mengikut apa pencarian apa yg selalu cari@research di intenet.. menggunakan cache etc yg tersimpan di browser kita.. huehuehue.. kan da kantoi..

      Delete
    6. padahal ads itu mengikut apa pencarian apa yg selalu cari@research di intenet.. menggunakan cache etc yg tersimpan di browser kita.. huehuehue.. kan da kantoi..

      Delete
  4. ini semua kerja free mason

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan illuminati

      Delete
    2. dan juga rosmah

      Delete
    3. semua salah Najib

      Delete
  5. Oh Rozana

    Tanpa sapa dan bertanya…
    kilatan tatapanmu telah bercerita tentang bisjut & royi

    mengadu disaat hadir gundahku,
    menghadirkan bisjut bukan royi seperti yang kuingin…

    tanpa sedar ceritamu
    ‘tentang cintamu yang kian membara padanya’
    telah memikat jejaka bangla

    Oh Rozana

    kau tak peduli setiap kata yang kau urai
    tentang bisjut & royi
    membuat nafasku mendengus perih..

    Oh Rozana

    sekian lama jalinan kita semai,
    kini terlerai seperti bisjut & royi
    alunan lagu rindu
    menarik perhatian jejaka bangla
    dalam sepi aku bertanya…
    berapa lagi tinggal bisjut & royi?

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  6. Gambar PELUK Nelydia Senrose dengan mat salleh menimbulkan kemarahan
    ---> http://syokbah.com/gambar-peluk-nelydia-senrose/

    Lana Nordin Memberi Amaran, isu foto dengan Tan Sri Vincent Tan
    ---> http://syokbah.com/lana-nordin-memberi-amaran/

    Gambar intim berpelukan Sammy Simorangkir dan Nadia Annuar, kini kembali bersama?
    ---> http://syokbah.com/sammy-simorangkir-dan-nadia/

    ReplyDelete
    Replies
    1. babi syokbah ni dah sampai sini rupanya..

      Delete
  7. Gambar PELUK Nelydia Senrose dengan mat salleh menimbulkan kemarahan, Ini kata-kata panas dari AZWAN ALI DIVA NO.1 MALAYA! http://bit.ly/1lN5kjJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar peluk Azwan Ali dan Khalid Ibrahim. KLIK SINI--->http://bit.ly/1iV0lhv

      Delete
    2. Gambar peluk Tian Chua dan Nurul Izzah klik ---> http://bit.ly/1iV0lhv

      Delete
  8. apsal la kawan2 obifiend nie banyak yang bangang tahap cipan....aku cian betul la....wat malu kampung dusun je

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa yang bangang? bukan kau ke? pergilah berambus dari blog ni menyemak je

      Delete
  9. Ahli Kumpulan One Direction Sapu Tahi Burung Di Muka


    AHLI kumpulan One Direction iaitu Harry Styles meletakkan najis burung pada wajahnya ketika menghadiri kursus rawatan intensif yang dikenali sebagai rawatan Geisha.

    Harry melakukan perkara itu sebagai langkah terdesak untuk menghapuskan jerawat pada muka sebelum siri penjelajahan konsert bersama kumpulannya.

    Sumber memberitahu akhbar Daily Star, Harry melakukan rawatan itu pada setiap hari kerana menderita dengan masalah kulit mukanya sejak sekian lama.

    Kata sumber itu, Harry mendengar satu kaedah rawatan pelik untuk memulihkan kulit muka iaitu menggunakan serbuk yang mempunyai campuran air, beras dan juga najis daripada burung Bulbul.

    Walaupun kaedah itu mendatangkan bau yang kurang menyenangkan namun penyanyi itu mahu melihat kesan yang positif terhadap mukanya dengan segera.

    Sumber berkata, Harry benar-benar gembira dengan rawatan ‘tahi burung’ itu kerana dia melihat wajahnya semakin berseri dan bercahaya.

    ReplyDelete
  10. khas untuk obe www.qlimax.my/283

    ReplyDelete
  11. Dang!hahaha..biasalah ads random..

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  12. oh well.. manalah tau kan kut perlu pulak hahahahaha

    ReplyDelete
  13. kau nak berzina sekarang ke?

    ReplyDelete
  14. Nampak sgt ramai yg buta IT...

    ReplyDelete
  15. But married couples use condoms too right? So.. yeah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails