Saturday, 19 April 2014

Serius Kreatif - Aksesori Fesyen Dari Tulang Belulang Oleh Ossuaria (16 Gambar)


Goth!

Ossuaria ialah koleksi aksesori fesyen wanita yang diperbuat sepenuhnya menggunakan tulang binatang. Ianya direka oleh Kristin Bunyard menggunakan tulang yang dikumpul dari ladang dan haiwan yang mati dilanggar. Yep. Sungguhpun rekaan beliau morbid harga setiap aksesori unik ini bermula dari USD 800 (RM 2500). Not cheap!




Laporan asal Ossuaria

10 comments:

  1. orang cerdik nokharommmmmmmmmmmmmm sila komen please..!!

    ReplyDelete
  2. orang cerdik nokharommmmmmmmmmmmmm sila komen please..!!

    ReplyDelete
  3. Kerja sambilan di rumah

    Ingin Membuat Pendapatan Sampingan Di Rumah Secara Part Time? Contoh-Contoh Kerja Part Time Seperti Data Entry/ Penterjemah
    Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².
    Gaji RM1500 - RM2500 sebulan.

    Berminat sila layari:
    ==>https://www.jobdirumah.com/ahisyamm

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    Selama ini aku cuba mengerti
    mengalah dan sabar hadapi sikap bangla
    kadang bertentangan dengan hati kecilku
    menutupi kesedihanku dengan bisjut & royi

    Oh Rozana

    Andai kau tahu rasa bisjut & royi
    begitu sangat kau bererti
    begitu besar rasa sayangku
    berapa kali kau menyakiti hati bangla

    Oh Rozana

    Tapi kenapa tak membuatmu sedar
    aku yang selalu mengertimu
    tapi kau tak mau mengertiku
    walau itu hanya mencilok bisjut & royi saja

    Oh Rozana

    Sampai waktu terus berlalu
    kehadiranmu selalu mendatangkan kesedihan bangla
    aku selalu memakan bisjut & royi
    tapi aku sedar bisjut & royi masih dijual bangla

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nah ini orang cerdik nakharommmmmmmmmmmnmnmn bodo akal xde!!

      Delete
    2. Kalo aku jadi obe lama dah aku block 'orang cerdik' sangat kat atas nie. Dah kurang baca comment, lama aku blah terus dari blog nie.....

      Delete
    3. Mungkin orang cerdik ni adalah obe?

      Delete
  5. Babi betul Anon Kerja sambilan di rumah

    ReplyDelete
  6. Kerja sambilan di rumah

    Ingin Membuat Pendapatan Sampingan Di Rumah Secara Part Time? Contoh-Contoh Kerja Part Time Seperti Data Entry/ Penterjemah
    Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².
    Gaji RM1500 - RM2500 sebulan.

    Berminat sila layari:
    ==>https://www.jobdirumah.com/ahisyamm

    ReplyDelete
  7. yeahh..firstt!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails