Monday, 21 April 2014

Serius LOL - Once You See It You Tinja Batu Bata


LMAO!

Kah kah kah............ dekat sangat 




Laporan asal Twitter @ikramAmir83

28 comments:

  1. jubo?hahha

    minat seni grafik dan ingin memuat turun vector percuma?
    jemput singgah ke akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tk minat la babi seni2 ni macam orang bodoh saja pukimak ko..loser perempuan bodoh je yng minat seni2 ni kalo lelaki seribu kali bodoh

      Delete
    2. ape masalah ko bodo..ko org takde seni lg seribu kali bodoh..hidop tak gune tau nk kutuk org je....get a life loser!!

      Delete
    3. orang bodo saling memaki

      Delete
  2. Oh Rozana

    pinggir danau
    ikan-ikan beriringan
    memakan bisjut & royi
    danan nan tenang
    menyibak lembran berlumpur

    Oh Rozana

    untaian kasih kian jauh
    warna bisjut & royi semakin memudar
    akankah?
    kembali pada bangla yang menjual bisjut & royi

    Oh Rozana

    kalau aku hanya seketul bisjut
    kau pula seketul royi
    menjadi bisjut & royi

    Oh Rozana

    kalau aku memang royi
    dalam perut bangla
    juga menjadi santapan hati

    Oh Rozana

    kalau aku seketul bisjut
    ia menjadi idaman bangla

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x mau bisjut mau juboq mak hang

      Delete
    2. Orang Cerdik x de life ke buat komen merapu ha

      Delete
  3. Replies
    1. diamla ko indon bodo

      Delete
  4. besi baju bola

    ReplyDelete
  5. jersibajubola

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade jubo kat bdak2 tu tapi bdak2 tu tengok je?

      Delete
  6. sumber info terkini bola sepak malaysia http://cantikpermainan.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. asal kau kutuk anwar babi ? obe sial.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar suci sangat ke?

      Delete
    2. Anwar ru scandal bapak ko kan? anon butthurt..

      Delete
    3. mulia lagi anwar dari bapak ko....

      Delete
    4. bdk2 anwar butthurt.HAHAHAHAHAH

      Delete
    5. yang babi cina laaaa

      Delete
  8. negeri air percuma yang tiada air hendak di beri

    ReplyDelete
  9. Raja Anon Utara21 April 2014 at 15:24

    ingatkan bole nampak jubo betul2..

    ReplyDelete
  10. Prince of noob tak nak komen ke.tkkan tk kenal ala prince of noob yang promote blog bodoh bazir masa aku click tertipu aku sial. mak dier pelacur tu.tk lama lagi nak arwah.lawat la blog batak tu.sian dia mak dier nak mati

    ReplyDelete
  11. haha...jubo

    Top 10 Extinct Animals That May Still Exist here

    Polybius : Mysteriously Appeared Arcade Game (1980s) here

    ReplyDelete
  12. jubo hitam bodo tak kuasa ak nk bolos..eewww gelinyeeeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails