Wednesday, 2 April 2014

Serius Cool - Fon Kepala Adidas Originals x Monster : Untuk Pengguna Aktif (14 Gambar)


Nice!

Bosan dengan Beats? Tak mampu beli fon kepala Sennheiser? Maybe anda boleh consider membeli fon kepala Adidas Originals x Monster. Direka untuk pengguna aktif yang mahu kelihatan atletik. Nice dengan tiga pilihan warna hitam, biru ataupun putih. Headphone biru di bawah memang sesuai untuk penyokong Singa Biru London.. CHELSEA! Setiap satu dijual pada harga GBP 220 (RM 1195) sepasang. 




Laporan asal Oki-Ni

10 comments:

  1. 1st CHELSEA!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. first nak bisjut?

    ReplyDelete
  3. sblm 1 2 like page gua dlu.. https://www.facebook.com/pages/Kacamata-5A-Online/536773109740633

    ak peminat tegar blogserius tlng like page ak cermin mata cool suma ada kat cni dengan harga yang brpatutan gred 5A...grab 1 now...

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    masih kulukiskan wajahmu

    pada sisa bisjut yang merinai

    menjadi sepotong royi

    sebab senja telah melengkapkan usia

    pada putih rambutmu

    sementara bayangan bangla sedang bergerak

    bergerak ke sudut-sudut kedai bisjut & royi

    menjelma angin

    yang tak lagi dihidu bangla

    yang inginkan pembelian bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  5. tak payah nak sokong chelsea sgt la admin owner chelsea yahudi

    ReplyDelete
  6. [ gempak ] memperkenalkan keluaran baru NOKIA LUMIA bulan Mei ini dengan perisian Android ! http://bit.ly/1hzsDNR

    ReplyDelete
  7. Chelsi bangang. dengan istana kristal pun kalah.
    kakakakak

    ReplyDelete
  8. hidup kak mah istana kayangan berangan memanjang

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails