Monday, 7 April 2014

Serius LOL - Suggestion Google Play Yang Awkward Hari Ini


Hahaha!

Langit dan bumi. Syurga dan neraka. Keju dan singkong betul!





Laporan asal MrPiratz

18 comments:

  1. Oh Rozana

    aku bercanda dengan sajak-sajakku
    dan kamu bercengkerama dengan bisjut & royi
    mahukah kau makan bisjut & royi bersamaku?

    Mengapa selalu laut
    Tempat rintik-rintik hujan berpulang
    dan melepas kerinduan
    Menemui pasir, bebatuan ataupun karang

    Mengingatkan aku pada bisjut & royi
    bahawa aku harus kembali membeli bisjut & royi
    Bagai bisjut & royi
    Jauh beza rasa yang kurasa
    Namun hati kan selalu ada
    Untuk membeli bisjut & royi

    Oh Rozana

    Di saat ku sendiri
    Kelihatan si bangla nan jauh disana
    Terbayang semua bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berapa nak cerdik pulak aku tgk

      Delete
    2. kretif jgk hang nie.. hahaha

      Delete
    3. burikmok la natang ni..

      Delete
  2. 1st!! baq hang!! kantol...mesti dia suka download kamasutra2 ni...tu yg google pi suggest tuk dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. biaq la dia..yg hang pi sebok pasai apa?? kontol ngacengggg

      Delete
  3. Haha. Kantoi hg download kamastura.

    ReplyDelete
  4. Suggestions tu depend on apps yg users da subscribed..kantoi!..

    Perkhidmatan kereta sewa sekitar KL & Selangor.
    http://gombakrentalservices.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. app ibadah free je yang maksiat kena bayar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...tp lebih ramai memilih untuk mebayar dari yg free...

      Delete
  6. david vs goliath!

    ReplyDelete
  7. Sholat didunia ini dulu, lepas tu boleh merendek dg bidadari di syurga..70,000 tu ..minimum

    ReplyDelete
  8. [ serius ] maxis bagi internet free tiga bulan, speed 4G. berminat PM http://bit.ly/1hT6zxR

    ReplyDelete
  9. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan PORTALKINI

    ReplyDelete
  10. Kerja sambilan di rumah

    Ingin Membuat Pendapatan Sampingan Di Rumah Secara Part Time? Contoh-Contoh Kerja Part Time Seperti Data Entry/ Penterjemah
    Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².
    Gaji RM1500 - RM2500 sebulan.

    Berminat sila layari:
    ==>https://www.jobdirumah.com/ahisyamm

    ReplyDelete
  11. zzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  12. solat2 jgk, lyn porn lyn jgk eh tuan punya pic nih..ini lah realiti islam skng..yg tunjuk baik dpn org, blakang setan..ini Allah nk tnjuk ni..bangang punya tuan pic, kasik kantoi sendiri, bebal tak sudah org melayu ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails