Monday, 28 April 2014

Serius Cool - JUMPR : Powerbank Untuk Telefon Pintar dan Kereta Anda! (10 Gambar)


DO WANT!

Powerbank yang boleh recharge telefon anda adalah sesuatu yang mainstream seperti mengaku diri anda hipster. Ianya sudah sama mainstream macam beli monopod GoPro lepas tu ambik gambar selfie macam manusia tak cukup kawan - kawan untuk tolong ambilkan gambar. JUMPR ialah mother of all powerbanks bukan ia bukan sahaja boleh recharge telefon anda yang mati malahan boleh menghidupkan semula kereta anda yang kehabisan bateri. Powerbank buatan Junopower ini berkapasiti 6000 mAh dan turut dilengkapi lampu suluh built in. Ia akan dijual bulan hadapan pada harga hanya USD 70 (RM229) sebuah. Anda akan turut menerima kabel khas untuk disambung kepada bateri kereta. Menurut Junopower, JUMPR boleh menghidupkan semula kereta yang mempunyai 4 ataupun 6 silinder tanpa masalah. Nice! Mari pre-order!




Sumber Junopower

19 comments:

  1. anda rasa antara Nora Danish dan Emma Maembong siapa lagi comel ? bantu Berita Harian dengan mengundi siapa layak menerima anugerah khas pada tahun ini! http://bit.ly/1lXgWR5

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah juga nak buat pilihan.

      Delete
    2. Didie Alias Congo! lagi comey

      Delete
  2. Bagus jugak tu... bila agaknya nak masuk pasaran Malaysia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.lelong.com.my/12000mah-one-car-jump-start-starter-power-bank-battery-charger-laurayang1978-I1635095-2007-01-Sale-I.htm

      Delete
  3. Power bank ni mmg terbaik

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    Kutulis surat ini
    kala hujan gerimis bagai bunyi tapak kaki bangla
    Dan angin mendesah
    mengeluh dan mendesah,

    Oh Rozana

    Kutulis surat ini
    kala bisjut & royi dijual
    dan dua bisjut & royi suda habis
    Jejaka bangla bercintaan dalam kolam
    bagai dua anak nakal
    jenaka dan manis
    memakan bisjut & royi
    serta menyebut "nak bisjut"

    Oh Rozana

    enkau suka memakan bisjut & royi
    tawananku
    Jejaka bangla dengan
    suara merdu lembut
    bagai bisjut & royi
    mendesahlah bagiku
    Angin mendesah
    selalu mendesah
    dengan jejaka bangla
    engkau menjadi idaman bangla
    Bangla tergolek lemas
    mengejap-ngejapkan matanya
    di kota Dhaka

    Oh Rozana

    Kutulis surat ini
    kala hujan gerimis
    bangla tua & muda
    menangis meminta bisjut & royi
    Dua anak bangla
    bersenda gurau dalam selokan
    dan menjual bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. typo taun bile..ko asyik bahan je..bosan la nanti..cari modal lain lah

      Delete
  5. skali jump abis 6000mah

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. dalam lelong.com.my ada byk dh org jual..cuma bukan brand ni...kan kan

      Delete
  7. Ahli Kumpulan One Direction Sapu Tahi Burung Di Muka


    AHLI kumpulan One Direction iaitu Harry Styles meletakkan najis burung pada wajahnya ketika menghadiri kursus rawatan intensif yang dikenali sebagai rawatan Geisha.

    Harry melakukan perkara itu sebagai langkah terdesak untuk menghapuskan jerawat pada muka sebelum siri penjelajahan konsert bersama kumpulannya.

    Sumber memberitahu akhbar Daily Star, Harry melakukan rawatan itu pada setiap hari kerana menderita dengan masalah kulit mukanya sejak sekian lama.

    Kata sumber itu, Harry mendengar satu kaedah rawatan pelik untuk memulihkan kulit muka iaitu menggunakan serbuk yang mempunyai campuran air, beras dan juga najis daripada burung Bulbul.

    Walaupun kaedah itu mendatangkan bau yang kurang menyenangkan namun penyanyi itu mahu melihat kesan yang positif terhadap mukanya dengan segera.

    Sumber berkata, Harry benar-benar gembira dengan rawatan ‘tahi burung’ itu kerana dia melihat wajahnya semakin berseri dan bercahaya.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. power bank + jumper saya ad jual rm300 wechat id : mahfiq

    ReplyDelete
  10. terbaik la admin .. teringin jugak nak beli untuk tablet pc
    jemput singgah blog sy www.androidpcmurah.my

    ReplyDelete
  11. I recommend it to everyone who wants to have a backup battery for travelling, but doesn't want it cost a ton of money or fill up a lot of space in their bag.

    Micro Usb Kabel

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails