Monday, 14 April 2014

Serius LOL - Penguin Dance : Tarian Yang Sedang Popular Di Arab Saudi


Oppa Penguin Style

Di Arab Saudi, Penguin Dance kini menjadi kegilaan diklangan rakyatnya. Di Malaysia belum lagi. I guess it is easier to dance like a penguin than dance like a horse when you are in a jubah

30 comments:

  1. first..! Nak bisjut

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2nd..! Nah bisjut

      Delete
    2. ramainy yg komen,trbukti diorg rindu sgt update obe, anon2 suma tuh maki je lebih, hakikatny kipas susah mati obe... harharhar

      Delete
  2. Is this before they go and blow themselves up in the name of their god? sandniggers are a happy lot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bait bodoh. troll bodoh. lol

      Delete
    2. no..not all of them will blow themselves up..

      Delete
  3. Oh Rozana

    dalam keteduhan malam,

    menampung beribu muram,

    Yang ada bisjut & royi

    Oo..Apa gerangan?

    Sungai-sungai dipenuhi bisjut & royi

    Tentang hidup dan harapan,

    Gemiricik bisjut & royi itu, menyuarakan jeritan bangla,

    Dari masa lalu yang kelam,

    Pasir yang terombang-ambing menyimpan peluh-peluh bangla

    Batu dan akar-akar pohon bisjut & royi

    Menjadi seketul bisjut idaman bangla

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  4. Kau gadisku yang cantik
    Coba lihat aku di sini
    Disini ada bisjut yang cinta padamu

    Kau gadisku yang manis
    Coba lihat aku di sini
    Disini ada royi yang sayang padamu

    Walau kutahu bahwa dirimu
    Sungguh dah ada yang punya
    Namun kan kutunggu sampai kau mau

    Woo, woo, jangan jangan kau menolak bisjutku
    Jangan, jangan kau ragukan royiku
    Ku kan selalu setia menunggu
    Untuk jadi pacarmu

    Woo, woo jangan, jangan kau tak kenal bisjutku
    Jangan, jangan kau hiaukan royimu
    Putuskanlah saja royimu
    Lalu bilang bisjut padaku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Rozana

      Terasa bisjut & royi di hati,
      Apatah mengharung realiti,
      Terasa hembusan angin kentut bangla
      Luka diiringi sunyi sepi di kota Dhaka

      Oh Rozana

      Sudah tiba saat ini,
      Air mata bergenang sendiri,
      Jejaka bangla sebagai saksi,
      Jauh, jauh sungguh beliau pergi
      membeli bisjut & royi

      Oh Rozana

      Seraut wajah itu ku imbas kembali,
      Pantas sekali perasaan rindu menyelubungi,
      Bisjut & royi kamu semat di hati,
      Sebagai kenangan terindah buat warga bangla

      Oh Rozana

      Terima kasih ku ujar kini,
      Tidak terbalas budi pekerti,
      Maaf ku pinta kali ini,
      Dari seketul bisjut hingga secebis bisjut & royi yang dijual oleh jejaka bangla

      Oh Rozana

      Kasih kamu akan ku hargai,
      Bisjut & royi ingin ku beri,
      Sukar bagi ku menerima semua ini,
      Selamat tinggal warga bangla
      Semoga kita bersua lagi

      Nak bisjut?

      Delete
    2. aku terus ke perut mah. mah mengeliat. aku teruskan kebawah dan aku dapat rasakan bulu pantat mah dan kau sedikit kebawah rasalah kau kali ini air pantat mah. rasanya berlainan tapi aku menyukainya. aku menjilat pantat mah, mah mengeliat dan membiarkan aku perlakukan demikian. aku sedut pantatnya mah mengeranga kesedapan.

      Delete
    3. mah tu mak kau kan? patut la kau mcmni. mak menyundal dgn ank sendiri

      Delete
  5. Raja Anon Utara14 April 2014 at 10:06

    tarian jihad nie

    ReplyDelete
  6. jom! menari! http://www.i-greateastern.com

    ReplyDelete
  7. lambat beno obe nk update blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bbrapa hari obe tak update aku ingat dia dh mati kena bunuh haters dia..mana la tahu ada yang tlebih butthurt dgn post obe nie..

      Delete
    2. bodoh. nak berlawak pun tengok isu. dia injured patah tulang bahu lah sohai. macai mcm kau mmg tahu kondem je.

      Delete
    3. yang patah tulang bahu dia, bukan aku.

      Delete
    4. hamba rase anon 14:12 d atas ialah obe himself..xpe, simpati hamba x brkurang. get well soon - bendaharu persatuan anon tak ada telefon (PAN**T) "ikut style mastika"

      Delete
    5. ye, aku obe semua komen anon-anon kat sini aku yang tulis. hidup UMNO!

      Delete
  8. ini ini tarian bisjut & royi cicah kopi susu..

    ReplyDelete
  9. mat nor marzuki14 April 2014 at 12:25

    Ada Nama seorang gay boy

    Hati3

    ReplyDelete
  10. obebabi semakin lembab nak update blog...terlebih lyn ketum barangkali

    ReplyDelete
  11. Ini tarian anugay dan najib kangkung berduet bersama.

    ReplyDelete
  12. Semua atas aku bodoh bawah pun same. Aku je tak.

    ReplyDelete
  13. ni dia si jali-jali
    lagunya enak lagunya enak merdu sekali
    capek sedikit tidak perduli sayang
    asalkan tuan asalkan tuan senang di hati
    palinglah enak si mangga udang
    hei sayang disayang pohonnya tinggi pohonnya tinggi buahnya jarang
    palinglah enak si orang bujang sayang
    kemana pergi kemana pergi tiada yang m’larang
    disana gunung disini gunung
    hei sayang disayang ditengah tengah ditengah tengah kembang melati
    disana bingung disini bingung sayang
    samalah sama samalah sama menaruh hati
    jalilah jali dari cikini sayang
    jali-jali dari cikini jalilah jali sampai disini




    abg keje...shift malam…bongih dgn oprator Vietnam,Vietnam void

    abg keje pagi..bongih ngan operator baru baru mismatch oo mismatch
    abg bongih asyik makan kangkung jo…

    ReplyDelete
  14. Samsung akan beri hadiah Samsung Note 2 kepada mereka yang jawab survey mengenai Samsung Galaxy S5! jangan lepaskan peluang! http://bit.ly/1iktOkG

    ReplyDelete
  15. Adakah ini Syariah compliance? huahaha.. Meleis kan pemuja Arab..

    ReplyDelete
  16. dan macam kartun bebudak pingu plak
    ko la meleis pemuja arab tu kan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails