Friday, 18 April 2014

Serius LOL - Google Suggestions Paling Random Apabila Mencari Gambar Pelakon Wanita Malaysia (18 Gambar)


Hahahaha

So konklusinya majoriti carian gambar artis wanita Malaysia will end up with "nampak seluar dalam"? 





20 comments:

  1. fasha gemuk hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahhahahah....
      itu punch line... fasha sandha... gemuk

      Delete
  2. itu sajalah mentaliti meleis kita. sekodeng tetek, panties atau menyibuk pasal peribadi org. sampaikan xtau mereka ni artis atau bahan org mengata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya akhi.. anta salah laman web ya akhi..ini blogserius ya akhi.. soal jawab bersama ustaz azhar idrus di masjid ya akhi.

      Delete
    2. ko takkan tak suka tetek?

      Delete
  3. nak tengok artis wanita nampak seluar dalam tu jangan klik sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kimak la..ya allah matikanlah emak prince of noob ini.

      Delete
    2. marilah sama2 kita doa kan prince of noob bertukar jd kambing

      Delete
    3. jangan doa dia jadi kambing,..doa dia jadi anak anjing...ha ha ha! Amin juga!

      Delete
    4. jangan doa dia jadi kambing,..doa dia jadi anak anjing...ha ha ha! Amin juga!

      Delete
  4. 012-359-1086 bella

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dah check, nombor ni registered dgn watsapp,tapi profile pic watsapp dia gambar bunga api pastu tulis nombor 2014. hmm..

      Delete
  5. nombor bella untuk servis bersetubuh ke?

    ReplyDelete
  6. orang cerdik nokharommmmmmmmmmmmmm sila komen please..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah, setiap post blogserius dia bagi sajak bodo tu. xkan post ni pun ko nak dia mengarut lagi? bosan lah

      Delete
  7. Aku wakil org cerdik
    Sementara waktu org cerdik sedang sibuk menyuapkan anjing chihuahuanya makan..sekejap lagi beliau akan melakukan persetubuhan kambing..ya akulah amy mat piah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails