Friday, 4 April 2014

Serius Cool - Honda Mean Mower : Pemotong Rumput Terpantas Di Dunia (13 Gambar)


Vroom!

Mesin pemotong rumput bukanlah sesuatu yang kita kaitkan dengan kelajuan tinggi. Tetapi Honda Mean Mower di bawah mampu memotong rumput lebih pantas dari kelajuan maksimum lebuhraya Malaysia. Mean Mower merekodkan kelajuan 187.6 Kilometer sejam secara rasmi di dalam Buku Rekod Guiness. Not bad untuk sebuah mesin rumput yang hanya berkapasiti 1000 cc.  




Sumber Honda 

10 comments:

  1. macam best jer . do want !!

    ReplyDelete
  2. boleh lumba pkai bendalah ni

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    Bagaimana bisjut & royi ku?
    Apakah ia lebih panas dari bisjut & royi yang dijual bangla?

    Entahlah aku enggan menjawabnya.
    Kini biarkan aku menelusuri relung-relung hatiku yg sedang sendu
    Untuk mencari seketul bisjut & royi

    Oh Rozana

    Aku merindumu,
    ketika kau memakan bisjut, menuangkannya dalam cangkir.
    Serta menambahkan setengah sendok teh gula pasir.
    Sederhana memang, tapi tak sesederhana yang kurasa seperti rasa royi

    Oh Rozana

    Aku bisjut & royi, kau pula kilang memproses bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bodoh tul la mamat ni. Annoying cam babi

      Delete
  5. Cool... Boleh beli kat mana nie? Boleh buat business potong rumput padang bola...

    ReplyDelete
  6. bila proton nak buat lawn mower sendiri?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dem, lagi laju dari Perodua Viva..haha..

      Perkhidmatan kereta sewa sekitar KL & Selangor.
      Gombak Rental Services®

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails