Friday, 4 April 2014

Serius Klasik - Iklan Dalam Akhbar Malaysia 20 Tahun Yang Lalu (14 Gambar)


RETRO!

Damn son...... ini sangat nostalgia! 




45 comments:

  1. burger guna sos rendang mmg awesome

    ReplyDelete
    Replies
    1. type first la bodoh!

      Delete
    2. anon 15:03.. taip first la mangkuk

      Delete
    3. jokowi Menginap hotel murah di jakarta merupakan hotel murah di jakarta prabowo selingkuh ml di hotel murah di jakarta. dan ini hanya untuk hotel murah di jakarta seperti yang di tempati di hotel murah di jakarta, apa memang murah sehingga hotel murah di jakarta sangat luar biasa. Cara memilih hotel murah di jakarta tersebut untuk kegiatan di Hotel Murah di Jakarta

      Apa benar bendera indonesia terbuat dari celana dalam yang ditemukan di Hotel Murah di Jakarta?

      Hot model scandal in Hotel Murah di Jakarta

      Hotel Murah Di Jakarta

      Delete
  2. ikea dari dulu sampai sekarang mcm sama je...

    ReplyDelete
  3. Dengan sukacitanya saya ingin mengistiharkan bahawasanya saya orang pertama yang mengomen... Sekian teriam kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lancau butuh pak hang

      Delete
    2. awat hang cakap lagu tu kat dia

      Delete
    3. Ntah patutnya hang kata puki mak hang

      Delete
    4. Lagi bagus klau hang kata mak hang belen

      Delete
    5. mak hang la belen....

      Delete
    6. awatnya hang pa..

      Delete
  4. Oh Rozana

    Bagaimana bisjut & royi ku?
    Apakah ia lebih panas dari bisjut & royi yang dijual bangla?

    Entahlah aku enggan menjawabnya.
    Kini biarkan aku menelusuri relung-relung hatiku yg sedang sendu
    Untuk mencari seketul bisjut & royi

    Oh Rozana

    Aku merindumu,
    ketika kau memakan bisjut, menuangkannya dalam cangkir.
    Serta menambahkan setengah sendok teh gula pasir.
    Sederhana memang, tapi tak sesederhana yang kurasa seperti rasa royi

    Oh Rozana

    Aku bisjut & royi, kau pula kilang memproses bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. g tunjuk bakat ko kt tmpt lain..syuhh

      Delete
  5. yang kuiz star strek tue .. pemenang sgt majmuk sungguh!!

    ReplyDelete
  6. Teringat dulu topup paling murah pun RM30... 20sen per sms...

    ReplyDelete
  7. pemenang kuiz star trek no 3 tu, jiran saya tu..no rumah saya 70...yg lain semua sama.keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. so??? kami nak buat ape?

      Delete
    2. Pi cari dia... Hahaha

      Delete
    3. so hang nak buat ape??

      Delete
    4. Lee Khin tu hidup lagi tak?

      Delete
    5. Agak2 tv sharp tu Rosmawati tu nk jual tak? Aku tengah mencari tv seken gak ni..

      Delete
  8. computer 486 dah dekat 5ribu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pakai powerpc dulu harga sama dgn kereta kancil tau ka??

      Delete
    2. ada aku kesah hang nak pakai apa.

      Delete
  9. memang legend lah..cool planet..

    ReplyDelete
  10. pergh zaman dulu memang pc lembab nak mampus tapi mahal gila babi. tak percaya jangan klik sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. kimak lu larh prince of noob...Awak memang tahi!

      Delete
    2. blah la,SEMAK!

      Delete
    3. 0yeke? pergi mampus

      Delete
    4. Prince Of Noob, mak hang belen

      Delete
    5. belen dapat free kan?patut la noob murah.

      Delete
    6. Nyesal aku terclik blog bodoh pukimak dia... mak ko mmg lahanat la aku doakan mak ko mati cepat la prince of noob bodoh.waste my 2 minutes

      Delete
  11. Itu jer. Boring

    ReplyDelete
  12. [hot] 6keping gambar Zila Bakarin sewaktu bercuti di Bali! http://bit.ly/1hI7IIA

    ReplyDelete
  13. Nostalgic!

    ------------------------------------------
    Follow me and I will follow you back:

    http://portberita.blogspot.com/
    Portal blog berita nasional, dunia, informasi dan hiburan eksklusif yang terkini di Malaysia

    http://ceritakaw.blogspot.com/
    Portal blog cerita lawak, seram, pelik, tips dan informasi yang memang kaw

    http://fishyummies.blogspot.com/
    Only the special, grill, bake and steam fish recipes of the world with fun fish facts

    http://gadgeturtle.blogspot.com/
    Portal blog berita gadget dan teknologi terkini laptop, smartphone, tablet, camera dan smartwatch

    ReplyDelete
  14. mak hangpa suma belen

    ReplyDelete
  15. Oh Rozana

    Bagaimana bisjut & royi ku?
    Apakah ia lebih panas dari bisjut & royi yang dijual bangla?

    Entahlah aku enggan menjawabnya.
    Kini biarkan aku menelusuri relung-relung hatiku yg sedang sendu
    Untuk mencari seketul bisjut & royi

    Oh Rozana

    Aku merindumu,
    ketika kau memakan bisjut, menuangkannya dalam cangkir.
    Serta menambahkan setengah sendok teh gula pasir.
    Sederhana memang, tapi tak sesederhana yang kurasa seperti rasa royi

    Oh Rozana

    Aku bisjut & royi, kau pula kilang memproses bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  16. macam pelaqqqqqq......komen hangpa..

    ReplyDelete
  17. Mahal gile kerusi ikea tu, sekarang baru RM200++ je

    ReplyDelete
  18. memang nostalgia giler tengok posting ni.
    paling menarik bila tengok intisari rancangan, ada citer Oshin & Shogun :)
    2 cerita faveret aku masa kecik .

    thumbs up bro

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails