Thursday, 24 April 2014

Serius Cool - Meytal Cohen Bat Country : Siapa Bilang Awek Metal Tak Menawan


Holy!

Dayyum ...... This chick Meytal Cohen can hit! The Rev will be proud. 


15 comments:

  1. 1st! aku dilahirkan untuk menjadi juara 1st! org cerdik dah boleh bersara....

    ReplyDelete
  2. Baru dapat internet ka

    ReplyDelete
  3. Sial..aku nak komen 1st pun takleh

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    kota Dhaka ini berjarak seribu kilo dari matamu
    tapi tak secenti pun pernah kau tempuh aku
    dari angan-anganmu
    mengenai bisjut & royi semalam
    Oh Rozana

    di sini ada pikiran mengenai bisjut & royi,
    gedung-gedung bisjut & royi, senyuman jejaka bangla
    dan bintang jatuh kunikmati sendiri di taman kosong

    Oh Rozana

    waktu membeli bisjut
    di tampah tua milik
    ibu di kota Dhaka

    juga cinta, ia memberiku satu ketul bisjut, tiga ketul royi

    biarkan aku simpan bisjut & royi
    dusta dan mimpi-mimpi di bawah bantal
    biar kubawa dalam tidur
    Bersama kenangan menjamah bisjut & royi

    Nak bisjut?

    Tribute to Orang Cerdik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prince of noob bodo macam orang cerdik.

      Delete
    2. emak prince of noob pelacur24 April 2014 at 13:35

      Sempat lagi babi ni promote blog pukimak die..ya allah kenapa ibu budak ni tak mati.aku nak ibu prince of noob ni mati.semak aku dah tertipu bazir seminit aku baca blog pukimak dier..blog dah la tahap sampah.macam babi pun ada mengarut2 nampak kebodohan tu.

      Delete
  5. Oh Rozana

    aku terasa bisjut & royi,
    bisjut & royi yang datang tanpa di jemput
    bisjut & royi yang menganggu hariku
    bisjut & royi yang begitu menyakitkan hati sanubariku

    Oh Rozana

    mengapakah kau nak menganggu hidupku
    menganggu konsentrasiku terhadap apa yang akan kulakukan
    pergilah jauh dirimu
    bersama seketul bisjut & royi

    Oh Rozana
    Biarlah jiwaku tenang tanpa menjual bisjut & royi lagi
    lebih tenang akan kurasa tanpa menjual bisjut & royi
    kerna ada benda yang harus ku lakukan hari ini
    berbanding melayan dirimu yang inginkan jejaka bangla
    pintaku pergilah kamu bersama bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  6. nak tengok lagi koleksi lagu yang MEYTAL COHEN cover ???? klik sini.... http://bit.ly/1lApD3J

    ReplyDelete
  7. haaa... dia ni israel.. obe sokong israel.. kasi tau PERKASA~ ahahhah

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. *insert woman in kitchen jokes here*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails