Thursday, 17 April 2014

Serius VS : Wajab Sebelum Dan Selepas Solekan (15 Gambar)


Mekap!

Kerana mekap lebih efektif dari susuk. Tak caya tanya Rozita Che Wan. 





22 comments:

  1. Replies
    1. g mampos......

      Delete
    2. Anon 17 April 2014 12:07...jeles lewtewww

      Delete
  2. Oh Rozana

    Air hujan turun deras menghantam sang bumi
    Air mata menetes dengan derasnya di pipi bangla
    Saat teringat tentang bisjut & royi aku pilu

    Oh Rozana

    Kenapa dengan diriku ini
    Padahal kau telah pergi membeli bisjut & royi
    Tapi kenapa aku masih mencintai
    Dan kenapa aku masih mengharapkanmu untuk kembali
    membeli bisjut & royi

    Oh Rozana

    Kenapa dengan hatiku ini
    Meskipun aku sudah berusaha membeli bisjut & royi
    Tapi masih saja aku tak sanggup relakan bisjut untuk orang lain
    Egoiskah aku ,,, bila aku enggan berkongsi
    bisjut & royi bersama jejaka bangla?

    Oh Rozana

    Aku mendera sampai ke bisjut terakhir
    Akankah kau tau arti semuanya?
    Kurasa tidak..
    Begitu juga denganku


    Bagai bisjut & royi
    Tak menyatu adanya dua jalan
    Apa kita seperti itu?
    Bisakah kita ubah menjadi bisjut yang berkualiti tinggi?

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu aku suka baca comment kat bawah ni, tp selepas si bodoh ni muncul. hidup ku tak lagi ceria. pukimaktat ko sendat ketat padat orang cerdik, ko memang bangsat sejati

      Delete
  3. Ini semua sandiwara dan konspirasi terancang UMNO-BN!

    ReplyDelete
  4. macam muka pelakon-pelakon porno je

    ReplyDelete
  5. tu suma family obe ke?

    ReplyDelete
  6. wajab 2 ape obe gemuk??

    ReplyDelete
  7. Kena ada skill photoshop gak, tak cukup make-up jer.

    ReplyDelete
  8. owww man, this post gave me cancer, anal cancer

    ReplyDelete
  9. kapal terbang dah hilang, kapal singh dah mati ...rest in piece...al fatihah.....heh heh heh

    ReplyDelete
  10. Bisjut royi bapak ko..

    ReplyDelete
  11. Wajab apanya si obe gemok..

    ReplyDelete
  12. SAMSUNG akan memberi Galaxy Note II sebagai hadiah kepada 1000 orang pertama yang menjawab soalan mereka mengenai SAMSUNG GALAXY S5! http://bit.ly/1iktOkG

    Reply

    ReplyDelete
  13. you post a picture twice

    ReplyDelete
    Replies
    1. probably he has a crush on her..

      Delete
  14. Kerja sambilan di rumah

    Ingin Membuat Pendapatan Sampingan Di Rumah Secara Part Time? Contoh-Contoh Kerja Part Time Seperti Data Entry/ Penterjemah
    Data Entry, Admin Support, Virtual Assistant, Typist, Translator, Customer Support, Web Research, Proof Reader, Writers, Copywriters dan lain².
    Gaji RM1500 - RM2500 sebulan.

    Berminat sila layari:
    ==>https://www.jobdirumah.com/ahisyamm

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Yang no 3 tu hnghhhhhhhh......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails