Monday, 11 June 2012

Serius LOL - Cara Mengeja Nama Kedai Yang LOL


Power

Sungguh literal teknik mengeja kedai di Danau Kota ini.......



37 comments:

  1. Kepada semua rakan2, saya perlukan sokongan dan bantuan anda untuk tonton video persembahan saya ini dan share kepada rakan2 anda yang lain. share jer kat mana2 page... please... (^_^)

    Jika klip video ini mempunyai jumlah tontonan tertinggi (most viewed) di antara 11 video lain, maka saya akan layak membuat persembahan istimewa di pentas akhir nanti!

    http://youtu.be/Igq3vhTuqzk

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua orang ko dengki..maybe masa kecik ko selalu kena buli kot.kesian..takpe la..ko kan faymes.semua orang kenal ko.

      Delete
    2. ok aku dah tonton video persembahan bobsen ofera nambi... takde ucapan terima kasih pun kat komen tu?

      Delete
    3. da teruk da skang dulu tempat promote blog, skang video. mana tahu esok mlm?

      Delete
    4. terdesak sgt kan? kesian ko..

      Delete
    5. mke ko cm babi sialan

      Delete
    6. memang menarik video tu...sampai rosak laptop aku sebab tahap kehodohan video sampah tu

      Delete
  2. KMK = singkatan kepada 'KiMaK'?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhahaha :) pasal tu tokey tu buat signboard tu ada keyemke pasal KMK tu mungkin orang ingat KeyMark

      Delete
    2. Hahaha...tergelak aku baca komen kau. Sebab orang macam kau tauke kedai tu kena explain dekat signboard tu.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hahaha. siap tolong eja kan sekali.

    ReplyDelete
  5. patut tulis salah satu je samada keyemke atau kmk

    blog oh peekayarr

    ReplyDelete
  6. awek kt dalam kedai 2 nampak cam cun jer..hahaha

    ReplyDelete
  7. lucu
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. lol aku rasa keyemke ni peminat eminem lah... K M K = M in M

    ReplyDelete
  9. aku rase gitar malaya lg lol dr KMK sbb obe promote kedai KMK gitar malaya promote blog sendiri kat sini....

    ReplyDelete
  10. blakang rumah aku! LOL top plk kdai ni

    ReplyDelete
  11. dekat rumah saya laaa~ :) dan selalu beli barang kat kedai ni. yay! cool ape eja nama kedai camni..standard la bukan melayu. tamao racist hokkeh~

    ReplyDelete
  12. klu korang perasan awek dalam kedai tu tetek dier besar..damn asal aku perasan...

    ReplyDelete
  13. mcm2..ni mesti kedai mat bangla!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails