Monday, 21 November 2011

Serius WTF - Google Earth Ialah Peta Tips Pelacuran Kuala Lumpur?


Gebu Mahal Susah Nego?

Google Earth patutnya digunakan bagi manfaat sejagat tapi nampaknya jadi tempat tinggalkan tip mana nak dapat pelacur with the best deals in KL. Lolwut?

Thanks @ikhwan_shah for the tip




27 comments:

  1. wow! kepelacuran malaysia !

    ReplyDelete
  2. thanks obe..boleh bayar bil air neh..

    ReplyDelete
  3. port pondan pudu menyundal. =.="

    ReplyDelete
  4. senang jakim nak buat serbuan kot

    ReplyDelete
  5. adakah matured prostitute >= 50

    ReplyDelete
  6. Bukan ke google earth ni publicly org letak sesuka ati dia nk labelkan tpt dia...

    ReplyDelete
  7. ke sebab taip "pusat pelacuran kuala lumpur"...

    hahahaha...kalo aku ade google earth nk je aku test taip...

    ReplyDelete
  8. Orait, aku pergi yang dekat Richmoore Hotel. Sayang takleh zoom-in, nak tengok yang mature tu jugak.


    word verification: nonalit
    #justsaying

    ReplyDelete
  9. bkn ke pin tu kita yg buat sendiri...mean ko yg buat kat laptop ko la

    ReplyDelete
  10. 13th person to comment.

    BUT..

    The FIRST one to say FIRST!!!

    P/S: I have no life :(

    ReplyDelete
  11. mak alepridz hitam melacurkan diri di jalan pasar pudu

    ReplyDelete
  12. lor..apa daa pnya google earth.

    ReplyDelete
  13. nampak gaya obe dah boleh start nak try performance kote

    ReplyDelete
  14. taubatlah... jgnlah main pelacur area pudu. pergilah bukit bintang.

    ReplyDelete
  15. cube highlight map tu g area bb. bersepah.

    ReplyDelete
  16. oo.. situ rupenye tempat 'fresh'.. nice

    ReplyDelete
  17. eee kuman aids byk nyer berkeliaran kt situ...

    ReplyDelete
  18. Now you know: if you wanna troll Google, do it in Malay

    ReplyDelete
  19. why don't pin up tempat kencing/ tempat berak instead? duh

    ReplyDelete
  20. Hi i'm newbie here. have a visit to my blog too www.muvime.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Pin tuh ko yg taruk sendiri bingai.

    ReplyDelete
  22. perghh..!!
    kat jalan geylang
    mmg terbaik
    harga ada RM80 n RM100

    ReplyDelete
  23. ajenda yahudi OBE THE ILLUMINATI untuk menyesatkan budak2 melayu dgn maksiat dan beromen2. cukup2 la tu obe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails