Tuesday, 12 June 2012

Serius Cool - Acer S7 : Ultrabook Dengan Skrin Sesentuh (7 Gambar)


Jizzed

Acer S7 Ultrabook ialah komputer riba Windows 8 pertama yang mengintergrasikan penggunaan skrin sesentuh. Menurut Acer juga S7 merupakan ultrabook ternipis di dunia. Acer enggan memberikan spesifikasi penuh untuk S7 yang hadir dalam dua saiz iaitu 11.6" dan 13.3" tetapi dijangkakan pemproses dari keluarag Ivy Bridge akan digunakan. Selain daripada itu S7 bakal mempunyai slot HDMI mikro serta sokongan USB 3.0. Kedua-dua port ini tiada pada Acer S3 yang mereka keluarkan hujung tahun lalu. Nampak macam best. Harga dijangkakan bermula dari USD999 sebuah. Kumpul duit. Tapi kalau ada duit baru belilah MacBookPro Retina kerana money is no object for you rich scums! LOL





Laporan asal Pocketlint

16 comments:

  1. sokongan USD 3.0?? defuq is that..

    ReplyDelete
  2. peh sokongan usd 3.0 teknologi angkasa lepas ni. bg kat geng2 mlm mesti lebih hebat usd 3.0

    ReplyDelete
  3. aku nak beli macbook pro retina display. Jom beli Macbook Pro retina 15"

    ReplyDelete
  4. aku rasa lg better macbook terina tu.

    ReplyDelete
  5. macbookPro retina lg best aaaaa,,fap,,mn nak cari sen ni

    ReplyDelete
  6. cun ler
    http://gitarmalaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. walaupun cantik, tapi seriusly jgn la beli pc or notebook yg touch screen... pulak tu dengan os windows... serious fakap... aku dah pernah beli

    blog oh notebook best

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails